Ero EEG ja MRIEEG vs MRI

Nykyään useimmat sairaustiloja on tutkittu laajasti ja tutkittu kehittämiseksi käytännöllisin ja varmin tapa katua ja helpotusta. Vuosien sairaudet ovat vaivanneet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkuvasti lisänneet pyrkimyksiä kehittää uusia menetelmiä ja menettelyjä sen varmistamiseksi, että ne kohtelevat oikeat olosuhteet. Niin monia sairauksia, jotka voivat olla samanlaisia ​​oireita, se on jopa hienostunut koneiden ja diagnostisia menettelyjä, joilla varmistetaan, että ne pystyvät löytämään ongelman aiheuttaja.

Kun valtava parannuksia taudin diagnosointiin ja testaukseen, on kiistatonta, että luemme läpimurtoja kuivatuksen tietyissä olosuhteissa, jotka olivat aikoinaan ajateltiin olevan parantumaton ja tappava. Lisäksi lääkärit ovat kehittivät pian uudempia ja turvallisempia mittausmenetelmiä niiden potilaiden, jotta voitaisiin estää tai muita haittoja, sekä, väärä diagnoosi sairauden olosuhteissa. Elämään potilaan vaakalaudalla, joten on välttämätöntä, että lääkärit käyttävät parhaita diagnostisia menetelmiä, jotka voivat auttaa heitä tekemään järkeviä ja tarkkoja päätöksiä.

On olemassa paljon diagnostisia menetelmiä käyttäen diagnostisia työkaluja, jotka on eri tehtävät ja käyttötarkoituksiin. Nämä koneet ovat mullistanut lääkärit toimivat, ja se on tehnyt tuomionsa ja diagnoosin tarkempia. Näistä koneista, EEG ja MRI on todettu tehokkaasti auttaa tekemään tarkkoja havaintoja kunnosta elin. Ne ovat kuitenkin täysin erilaisia ​​keskenään.

Ensinnäkin, EEG on lyhenne varten electroencephalography. Se on diagnostinen testi käyttämällä erityistä laitetta, joka havaitsee aivojen aaltoja ja toimintaa. Kone on kiinnitetty päänahan tallentaa sähköisten impulssien luomia aivoihin. Periaatteessa meidän neuronit heittää sähköärsyke joka havaitaan ja kirjataan tämän laitteen. Se on sitten lukea tai analysoidaan asiantuntija lääkärit jotka etsivät sähkö poikkeavuuksia tuloksia tai päätelmiä. Riippuen epäillään kunnossa, lääkärit piti etsiä epänormaalia neronleimaus toimintaa, esimerkiksi piikkejä tai teräviä aaltoja, jotka ovat yleensä todettu lapsilla epilepsia. Tämä on periaatteessa miten EEG suoritetaan.

Toisaalta, MRI tarkoittaa magneettikuvauksen. Sitä pidetään kehittynyt diagnostinen menettely, joka käyttää magneetteja ja radioaaltojen kuvitella osa kehon testataan. Lisäksi se on ei-invasiivisia menettely, joka visualisoi sisäisiä kehon osaa. Konsepti perustuu magneettikenttään siirtyi kehomme, joka luo sitten kuvan kehon tutkittavana. Kanssa, että mahdolliset poikkeavuudet havaitaan ja nähneet.Jos haluat tietää enemmän, voit lukea tarkemmin, koska vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Diagnostiset menettelyt ovat luotettavia tapoja määrittää mitä vikaa kehon.

2. EEG analysoi neronleimaus toimintaa käyttämällä sähköisiä impulsseja syntyy neuronien.