Ero kuukautiskipuja ja Raskaus CrampsKuukautiskipuja vs. Raskaus Cramps

Ei ole harvinaista, että kouristelua tiettyinä aikoina aikana raskauden vaiheissa, ja on olemassa monia syitä, miksi potilaalla on tähän. Vatsakipu tai vaikea kouristelua ei ole normaalia. Jos sinulla on kipuja tai kouristelua sekä jokin seuraavista ilmenemismuotoja, sinun täytyy hakea apua terveydenhuollon ammattilaisten välittömästi. Verenvuoto, erityisesti kirkkaan punainen väri, on tärkein, vaarallinen merkki siitä, että voi tulla yhdessä raskauden kramppeja. Kuume, vilunväristykset, vaginaeritteessä, ja pyörtyminen tai heikotus voi esiintyä myös raskauden kramppeja.

Kuukautiskipuja ovat kivut tuntuvat vatsa ja lantion alueilla, jotka ovat kokeneet naispuolinen kuin lopputulos hänen kuukautiskiertoa. Tämä ehto ei ole sama kuin epämukavuutta kokenut aikana PMS tai kuukautisia edeltävä oireyhtymä, vaikka ilmentymiä kahden häiriöt voivat joskus olla esillä kuin alituinen prosessi. Eri naisilla kärsivät sekä kuukautiskierron kramppeja ja kuukautisia edeltävä oireyhtymä. Kuukautiskipuja voi vaihdella lievästä melko vakavia tapauksia. Kuukautiskipuja, jotka ovat lieviä voi olla tuskin ilmeinen ja lyhyen ajan joskus esillä yhtä tunne äärettömyyden vatsassa. Vakava kuukautiskipuja voi olla niin hyvin tuskallista, että ne voivat haitata yksilön 'päivittäistä toimintaa lukuisia päivää.

On useita syitä, miksi henkilö voi olla kouristelua aikana eri vaiheissa raskauden. Nämä voivat sisältää istutusta, nivelsiteiden venyttely, kaasu, väärä työ, ummetus, ja kramppeja. Istuttaminen voi olla syy raskauden kramppeja joka on sukua niiden kuukautiskipuja aikana seuraavina viikkoina, ja tämä johtuu yleensä tätä toimintaa. Pitkänomainen nivelsiteet ovat tyypillisesti yhteisiä aikana toisen raskauskolmanneksen kuten nivelsiteiden ja lihaksia, jotka pitävät kehitysmaiden kohtu venyy. False työ on yleistä, kun raskaana olevat naiset osoittavat Braxton Hicks supistukset raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. Kaasu kipu tapahtuu myös raskauden kramppeja.

Kuukautiskipuja voi vaikuttaa yli 50 prosentilla naisista, ja näiden tekijöiden jopa 15 prosenttia voi ilmaista kuukautiskipuja varsin vakavia. Dysmenorrhea on lääketieteellinen termi tämän ehdon. On olemassa kaksi eri muotoja dysmenorrean tapauksissa ensisijainen ja toissijainen. Ensisijainen tila ei ole alkuperäinen naistentautien ongelma aiheuttaa kipua. Tämä muoto kouristelua voi alkaa muutamassa kuukautta vuodessa jälkeen kuukautisten alkamisen tai aloittamista kuukautiset. Se on aika, kun nainen alkaa olla kuukautiset. Tämä ehto yleensä alkaa vasta ovulaation alkamista, ja varsinainen verenvuoto alkaa ennen ovulaation. Niinpä teini naispuolinen ei saa esiintyä tämä oire kunnes lukuisia kuukausia tai vuosia myöhemmin puhkeamista kuukautiset.

Vuonna toissijainen tapauksessa on olemassa muutamia taustalla, epäsäännöllinen olosuhteet lisätään kuukautiskipuja. Tämäntyyppinen dysmenorrhea voidaan erottaa kuukautisten alkaessa. Kuitenkin useammin, häiriö etenee myöhemmin. Jos potilaalla on vatsan kouristukset tai kipuja raskauden aikana, yrittää poistaa äkillisiä asennon muutokset ja yritä taivuttaa taaksepäin ratkaista kipua. Alkuvaiheessa raskausviikon vakavaa vatsan kouristelua on usein osoitus EP tai kohdunulkoinen raskaus.

Yhteenveto;1. Kuukautiskipuja ovat kivut tuntuvat vatsa ja lantion alueilla, jotka ovat kokeneet naispuolinen kuin lopputulos hänen kuukautiskiertoa. Verenvuoto, erityisesti kirkkaan punainen väri, on tärkein vaarallinen merkki siitä, että voi tulla yhdessä raskauden kramppeja.

2. Kuume, vilunväristykset, vaginaeritteessä, ja pyörtyminen tai heikotus voi esiintyä myös raskauden kramppeja. Kuukautiskipuja eivät ole yhtä epämukavuutta kokenut aikana PMS tai kuukautisia edeltävä oireyhtymä, vaikka ilmentymiä kahden häiriöt voivat joskus olla esillä kuin alituinen prosessi.

3. On useita syitä, miksi henkilö voi olla kouristelua aikana eri vaiheissa raskauden. Nämä voivat sisältää istutusta, nivelsiteiden venyttely, kaasu, väärä työ, ummetus, ja kramppeja.

4. Dysmenorrhea on lääketieteellinen termi tämä ehto. False työ on yleistä, kun raskaana olevat naiset osoittavat Braxton Hicks supistukset raskauden viimeisen kolmanneksen aikana.