Eroa on Limaa Plug ja Discharge limaa Plug vs Discharge

Raskauden aikana, limaa tulppa tai tunnetaan myös kohdunkaulan liman pistoke, on pistoke, joka toimii sinetti tai esteen kohtu, ontto elin, ruumissa sikiölle raskauden aikana. Kuvittele korkki kytketty viinipullon. Korkki on lima tulppa, kun viinipullon on kohtuun. Funktio lima tulppa estää tartuntoja ja levinneisyys ei-toivottujen eliöiden, kuten bakteerit, virukset ja loiset kohtuun. Siten se suojaa vauvan.

Valkovuoto, toisaalta, on erilainen. Raskauden aikana on tämä normaalia, hajuton ja valkeahko purkaussatamakierroissa Valkovuoto joka myös esiintyy ennen raskautta. Tämä johtuu lisääntynyt tuotanto naisten hormonit kuten estrogeeni. Emättimen vastuuvapaus johtuu myös lisääntynyttä veren virtausta emättimen. Vastuuvapauden koostuu pääasiassa aineita kohdunkaula ja emättimen seinämät.

Lima tulppa on myös tehty kohdunkaulan eritteiden jotka syntyivät tulla este raskauden varhaisvaiheessa. Jos se 's sikiön' aika lähteä ulos kohdusta, kohdunkaula läpikäy termi nimeltä effacement ja laajentumista. Vuonna effacement, kohdunkaula tulee ohut, jolloin lima tulppa karkottaa. Lima tulppa näyttää munanvalkuainen ja voi olla sävy verta. Mutta raskauden aikana, lima on paksua sen pitoisuus. Se on myös läpinäkyvä väri ja erittäin tahmeaa. Mutta jälleen, tällä jälkimmäinen vaihe raskauden ja ennen työvoimaa, lima tulppa liukenee ja voi esittää itsensä pistokkeesta tai lisääntynyt ja jatkuvan käytön seurauksena vielä muutaman päivän. Kun näin tapahtuu, työvoimaa on väistämätöntä. Raskaana olevan naisen on tuotava sairaalaan heti.

Vaikka se 'on melko vaikea erottaa, jos se' s limaa tulppa tai vain tavallinen valkovuoto, se 's edelleen paras soittaa OB / Gynecologists arvioinnin ja tarkastus sinulle ja vauva' hyvinvointiin. Kannattaa myös soittaa lääkärille, jos se 's ei vielä kuukauden oman aikavälin työvoiman koska tämä voi osoittaa ennenaikaisen synnytyksen samoin jos purkaminen tulee vetistä tai veristä.

Seuraavat päästöt on myös raportoitu: Jos on hajuton ja valkeahko vastuuvapauden, joka tulee ulos emättimen, se on todennäköisesti hiivatulehdus. Vuonna hiiva-infektiot on yhdyntäkivut tai virtsaaminen, arkuus, ja kutinaa. Jos on kala haisevan jälkeen sukupuoli, niin kannattaa epäillä bakteeri vaginosis. Jos on vihertävä tai kellertävä vastuuvapauden, joka ei ole miellyttävä nenä, epäillä trichomoniasis. Se on eräänlaista STI tai sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden.Yhteenveto:

1.

Limaa tulppa voi nähdä sisälle kohtuun suojella sitä toivottujen eliöiden kun valkovuoto voidaan nähdä kohdunkaula.
2.

Limaa tulppa liuottaa ennen raskauden. Valkovuoto tapahtuu eri vaiheissa raskauden jopa synnytyksen jälkeen vaiheessa.
3.