Ero Kuvaaminen Kipu ja Radiating Pain Kuvaaminen Pain vs Radiating Pain

Kipu on hyvin sietämätöntä kokemus monille ihmisille. Useimmissa tapauksissa se on vain oire suurempi ongelma. Kipu voi olla monentyyppisiä tai luokituksia. Se voi vaihdella lievin kaikkein tuskallinen muoto. Se voi myös olla joko fyysistä tai henkistä. Fyysisen piirteen, on olemassa tiettyjä tyyppejä kipua, joka on havaittavissa. Joista kaksi on säteilevän kivun ja ammunta kipua.

Kuvaaminen kipu luonnehditaan epämukavuutta, joka on peräisin tietyllä paikalla tai alueen ja ilmoitan lähellä tai kyseisellä alueella. Tästä huolimatta se saattaa silti siirtyä toiseen paikkaan, mutta vain hyvin lähellä. Tavallinen syitä ammunta kipu ovat hermovaurio ja ärsytystä. Muita syitä ovat munuaisten kivet, niveltulehdus, ja yhä suosittu hampaiden reikiintymistä.

Säteilevä kipu on erilainen, koska kipu yleensä ilmentyy ei suoraan teennäinen. Mekanismi on samalla tavalla kuin miten aurinko voi säteillä sen säteet. Tämä tarkoittaa, että säteilevä kipu on levinnyt todellinen pinta-ala patologian. Sinänsä säteilevä kipu luonnehditaan leviämisen tyyppistä kipua, joka laajenee ulospäin muodostaen laajemman satuttaa.

Jos sinulla on revennyt lannerangan, sinä 'll lopulta kokemus säteilevää kipua alaraajoissa. Tässä esimerkissä varsinainen patologian tapahtuu selkää, kun ilmentymä kipu on levinnyt pitkälle jalat. Tämä on mahdollista, koska yhteenliittäminen hermo kuituja selkärangan ja alaraajojen. Toinen ehto, joka johtaa säteilevä kipu on iskias (a lonkkahermosta puristus, joka ilmenee kanssa pistely jaloissa).Säteilevä kipu voi toimia myös elimistön 'normaalin kompensoivana. Let' s sanoa teille satuttaa oikea nilkka. Mahdollisuudet ovat vasen nilkka myös satuttaa hieman ikään kuin se 's säteilevän koska tämä auttaa vähentämään rasitusta ja paino hoidettavan nilkkaan.

Ammunta kipu on enemmän keskittynyt tyyppistä kipua, joka on todella tuntui todellisen sairaan alueen. Yleisessä mielessä, ammunta kipu on kapeampi alue epämukavuutta verrattuna säteilevän kivun. Mutta et silti voi 't alennus vakavuuden ammunta kipua. Vaikka se on yleensä kapeampi alueella verrattuna säteilevän kipua, se on itse asiassa havaittu olevan hieman enemmän tuskallista kuin jälkimmäinen, koska alueen kipu on pieneltä alueella. että 'siksi se oli nimetty' ampuminen ', koska se tuntuu joku on ammuttu teille. Joidenkin terveydenhuollon ammattilaisten, ammunta kipu on hyvin samankaltainen pistävää kipua C sama tunne sinua 'll kokemus, kun saat puukotti terävällä esineellä kuin veitsi.

Yhteenveto:

1. Kuvaaminen kipu on lokalisoitu sairaan alueen samalla säteilevien kipua voi tuntua klo kauempana alue muut kuin varsinaiseen aluetta patologian.
2. Radiating kipu on yleisempää kuin ammunta kipua.
3. Radiating kipu liittyy yleensä hermoja ja voi joskus olla muodoltaan normaalin kompensoivana elimistöön.