Ero tarttuva tauti ja Infectious DiseaseTarttuva tauti vs Infectious Disease

Sairaalat, terveydenhuollon ihmiset yrittävät minimoida sairaalainfektioiden mahdollisimman paljon. Sairaalainfektioita ovat sairaalainfektioiden joka voi johtua ei-tiukka pitäytyminen sairaalaan protokollien suhteen tartuntojen sairauksien kuten keuhkokuume, tuberkuloosi, ja paljon muuta. Kun vakuutusyhtiöt saivat tietää, että tauti on aiheuttanut kautta sairaalainfektioiden, terveydenhuolto vakuutusyhtiöt eivät ota täyttä vastuuta maksaa kyseisen henkilön 's Heath lasku.

Kaksi yleisimmin käytetyt sanat luokittelussa taudin tarttuva tauti ja tarttuva tauti. Olkaamme erottaa yhden sanan muista.

Tartuntatauti sanotaan olevan äiti sana termejä kuten tarttuva tauti, tarttuvien tautien, ja tartuntatautien. Yleensä tartuntataudit määritellään kyvyksi sairauden syöttää isäntä, levittää tautia, ja tartuttaa että henkilö. Tarttuva tauti voi olla osa-luokitella tarttuvia tai ei-tarttuvia.

Tarttuva tauti on kyky sairauden lähetettävän fyysisen kontaktin, ihon läpi-to-ihokosketus, tai elimen eritteiden, jossa kyseinen henkilö ei suorita handwashing. Se voidaan lähettää myös kautta ilmassa tai pisaroita. Tarttuvat taudit voivat tarttua paitsi kautta fyysisen kosketuksen mutta myös hengitettynä pisaroiden kautta ympäröivään ilmaan huoneessa, ja läpi kehon nesteiden.

Tarttuva tauti on usein väärin julkisella, mutta paras tapa ymmärtää tarttuva tauti on, että se vaatii usein eristämistä tai karanteeniin. Yleensä yksityisen huoneen sairaalassa käytetään tai huonetta, jossa on negatiivinen laminaarisen virtauksen TB tai tuberkuloosipotilaille, esimerkiksi. Yhteydenotto varotoimet ja standardi varotoimet toteutetaan myös tarttumisen estämiseksi mikro-organismeja.Tartuntataudit, toisaalta, voi käsittää mitä tahansa tarttuvaa tai ei-tarttuva. Tarttuvaan, agentit, jotka voivat aiheuttaa sen ovat bakteerit, virukset, parasiitit, sienet ja muut mikro-organismeja, ei pitäisi asua ihmisen sisällä 'kehoa. Tarttuvat taudit hallitaan joko yksin tai ei-eristäminen riippuen jos se' s tarttuva tai ei-tarttuva.

Esimerkkejä kuuluisat tarttuvien tautien ovat SARS, tuberkuloosi, joka on vasta diagnosoitu, sikainfluenssaa, AIDS, ja hepatiitti, muun muassa. Esimerkkejä tartuntataudit ovat keuhkokuume, aivokalvontulehdus, sepsis, ja paljon muuta.

Yhteenveto:

1. Tarttuva tauti on äiti termi tarttuvia sairauksia, jotka ovat osa-luokitus.
2. Tartuntataudit käsittää taudit, joka voi tarttua fysikaalisissa, ilmassa, pisarat, kautta tai kehon nesteiden, kun tarttuvat taudit ovat enimmäkseen välityksellä fyysistä, pisara, ja kehon nesteiden.