Ero nefriittinen ja nefroottinen oireyhtymäNefriittinen vs nefroottinen oireyhtymä

Joskus lapset eivät voi auttaa, mutta saada tauteja tietämättään, ja lääkärit tulla apuun käsitellä niitä. Useimpien yhteisten lastentauteihin että tiedämme olevan kuume, vilustuminen, flunssa, ja niin edelleen. Mutta organ perustuva sairauksien munuaiset, maksa, ja sydän tulee käsitellä asiantuntevaa hoitoa ja kliininen silmät noudatetaan Lastenlääkärit.

Yksi, joka on sairaustilaa osa virtsan järjestelmä, munuaisiin. Nämä kaksi ehtoa ovat yleisiä vuotiaille lapsille 2-6 vuotta vanha. Nämä ovat nephritic oireyhtymä ja nefroottinen oireyhtymä. Mitkä ovat tärkeimmät erot?

Vuonna nefroottinen oireyhtymä, ryhmä ilmenemismuotoja esiintyy, kuten proteinuria tai proteiinia virtsassa, turvotusta erityisesti yleistynyt turvotus, hypoalbuminemia tai alhainen määrä albumiinin veressä, ja lopuksi hyperlipidemia tai liikaa lipidejä tai rasvoja veressä. Vuonna nefriittinen oireyhtymä, kaikki nämä tapahtuvat plus on Verivirtsaisuus tai verta virtsassa. Ymmärrätkö eron? Se 'on hyvin helppo ymmärtää ja muistaa.

Syy on nefroottinen oireyhtymä voi olla ensisijainen tai toissijainen. Kun se on ensisijainen syy on munuaisiin, kun taas toisen muut tekijät, kuten: allergia, infektiot, hepatiitti, diabetes, ja paljon enemmän ovat vaikuttaneet taudin. Syy on nefriittinen oireyhtymä, toisaalta, voi olla infektiot, autoimmuunisairaudet, tai se voi periä. Suurin ongelma on yleensä glomerulusten, rakenteet munuaisissa joka suodatin verta.Nefroottinen oireyhtymä diagnosoidaan kautta 24 tunnin virtsan / proteiinin mittaus. Muut testit ovat lipidiprofiilit. Saat nefriittinen oireyhtymä, lääkärit määrätä virtsakokeet, verikokeet, ja ASOT tai anti-streptoly- O testi infektioita.

Paranna molemmat sairaudet ovat tulehduskipulääkkeitä ja lääkkeet, jotka auttavat kertyminen turvotus. Joskus hoito riippuu taudin syy, joka voi olla infektio. Molemmat sairaudet on hyvä ennuste, mikä molemmat ovat hoidettavissa lapsilla ja aikuisilla.

Yhteenveto:

1. nefroottista syndroomaa on munuaissairaudesta, kun nephritic oireyhtymä on sairaus glomeruli. Nefriittinen oireyhtymä kutsutaan myös glomerulonefriitti.
2. nefroottista syndroomaa ilmenee klassisia oireita, kuten: turvotusta, proteinuria, hypoalbuminemia, ja hyperlipidemia. Nefriittinen oireyhtymä ilmenee sama paitsi on mukana verta virtsassa.