Ero bulimia nervosa ja anoreksia nervosaBulimia nervosa vs anoreksia nervosa

Olemme usein lukea julkkiksista ja jopa tavalliset ihmiset kärsivät syömishäiriöistä, jotka tekevät niistä hyvin sairas, itse asiassa yksi suosikkini laulajia, Karen Carpenter, kuoli komplikaatioiden anoreksia. Se on sairaus, joka tulee ihmisen 's pelko lihoo ja saada rasvaa. Kärsijä on yleensä alhainen tunne itsetunto ja voi olla ongelmia niiden suhteet ja sosiaalista elämää. Ne kasvavat hyvin ohut, koska ne edelleen kieltäytyvät ruokaa saanti, joskus he tekisivät niiden rakkaansa uskovat, että he syövät kuluttaen pieniä määriä ruokaa, mutta pakottaa sen ulos jälkeenpäin.

Bulimia, toisaalta, on vain todettu erillisenä häiriö anoreksiasta äskettäin. Sille on ominaista ahmiminen jälkeen oksentelu ja käyttämällä laksatiiveja saada ruokaa ulos. ? Useimmat ihmiset, jotka kärsivät bulimia nervosa kärsivät myös persoonallisuuden häiriöt, vaikka ne ovat seksuaalisesti aktiivisia ja ovat normaali paino. Nuoria ja nuoret naiset ovat alttiimpia kärsivät anoreksia, kun bulimia voi vaivata vanhukset.
Ne, jotka kärsivät näistä kahdesta häiriöt käyttävät liiallisesti mutta fyysinen merkit ovat hyvin erillään toisistaan. Anorektikkojen ovat hyvin ohuita, kun taas bulimics on normaali paino. Koska laihtuminen, ruokahaluttomat usein tuntee huimausta ja kylmä. Hän on aina masentunut ja on harvennus hiukset. Voit piilottaa hänen ohut runko, hän yleensä kuluvat roikkuva vaatteita. Bulimics yleensä värjäytyneet hampaat johtuu usein oksentelua.

Vakavia lääketieteellisiä ongelmia voi johtua näistä syömishäiriöistä. ? Anorektikkojen jää kuukautiset kolmena peräkkäisenä kuukautena, kärsii anemiasta ja tuntuu jatkuvasti väsynyt ja masentunut. Luut tulee vähemmän tiheää ja kuivuminen saattaa asettaa, joka voi aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa. Sekä anorektikkojen ja bulimics ovat alttiita sydämen vajaatoiminta. Johtuen oksentelu, ruokatorven kärsivien henkilöiden bulimia voi revetä ja kuten ruokahalua, ne ovat usein väsyneitä ja masentunut.Hoito sekä häiriöiden edellyttää masennuslääkkeiden auttamaan psyykkisiä oireita niihin liittyviä. ? Painopiste hoidossa anoreksia sijaitsee saamassa painon mukaan uhrin, vasta kun hän on sisällä oikea paino voi hän olla hoitaa lääkkeillä. Vuonna bulimics, painopiste on tehdä hänen seurata oikeat ruokailutottumukset ja hoitoon hänen psyykkisiä ongelmia.
Kuten kaikissa terveysongelmia, avain elpyminen on varhaisen havaitsemisen ja välittömän hoidon häiriö. Se auttaa myös, jos perhe on enemmän tarkkaavainen ja huolissaan henkilö kärsii näistä häiriöistä.

Yhteenveto:
1. Ihmiset, jotka kärsivät anoreksia ovat hyvin ohuita, kun taas ne, jotka kärsivät bulimia nervosa on normaali paino.
2. ruokahaluttomat kieltäytyy ravinnon taas bulimics syö vaan pakottaa itsensä oksentaa tai ottaa laksatiiveja saada ruokaa pois jälkeenpäin.
3. Teenagers ja nuoret ovat tavanomaisia ​​kärsiville anoreksia taas vanhemmat naiset kärsivät bulimia.
4. Niiden fyysiset oireet ovat erilaisia.