Ero Ilmassa ja pisaroiden varotoimetIlmassa vs pisaroiden varotoimet

Ilmassa varotoimia määritellään, että ennaltaehkäisy menetelmä tarttuvien aineiden, kun sitä leijumaan ilmaan. ? Pisaran varotoimet ovat toteutetut toimenpiteet leviämisen pysäyttämiseksi joidenkin tarttuvien tautien kanssa pisaroita. ? Nämä toimet palvelevat samoista syistä, jotka ovat leviämisen estämiseksi sairauksia, jotka voivat olla vaarallisia terveydelle yhteisössä. ? Ilmassa infektiot ovat ne, jotka lähetetään purjehtii taudinaiheuttajia, jotka ovat tuulessa. ? Pisarat, toisaalta, ovat syyt leviämisen taudin pisaran varotoimenpiteitä. ? Kun se tulee kyseisen taudin leviämisen, suurin ero on, että pisara on saanut tartunnan kautta nenän, suun limakalvojen ja sidekalvon on henkilö, joka on heikko. ? Ilmassa noudatetaan varotoimenpiteitä estääkseen taudin tai aineita hengityselimistön kautta.

Kun se tulee eristys prosesseissa ilmassa varotoimia kuuluisi tässä huoneessa, joka on varustettu erityisillä ilmankäsittely ja ilmanvaihtolaitteita. ? Sisälle huoneeseen ovat koneita, jotka pystyvät valvomaan painetta liittyvät ympäröivän alueen ja ilman vaihtoja, jotka tapahtuvat. ? Pisaran varotoimia mieluummin eristää paikka, joka on yksi huone potilaalle. ? Näin estetään assosiointi yhteyttä henkilön tarttumasta ja taudin leviämisen muille koskettamalla. ? Yksinkertaisesti, se on huone, joka estää henkilöä kohortointi muiden kanssa. ? Kun potilaalla on sama sairaus tai infektio ovat sijoitettu tilalle alueella pisaran varotoimia, ne olisi hengen ainakin kolmen jalan päässä toisistaan.

Erot kun se tulee vaatimuksiin varotoimia ovat myös aivan erillinen välillä. ? Ensinnäkin, ilmassa varotoimenpiteet eivät vaadi käsineet estää taudin leviämisen, kun pisarat tarvitaan standardin tyyppisiä käsineitä täysin estää sen infektio. ? Takit ja esiliinat tarvitaan myös pisaran varotoimia, kun ilmassa toimenpiteet eivät edellytä tällaisten vaatteiden mekanismeja. ? Syyt nämä ovat, koska ilmassa sairauksia ei? lähetettävän käsin ja ei tarvitse suojavaatetusta sen estämiseksi. ? Tarttuvia aineita, jotka ovat ilmassa voi takertua tai saastuttaa vaatteita. ? Sillä varotoimenpiteitä, jos se on huomattava tartuttaa vaatteet, sinun täytyy pestä sen käyttämällä suojakäsineitä ja esiliinat. ? Toisin kuin pisaran sairauksia, ellei materiaali on koskettanut ja joutui kosketuksiin pisaroiden itse, sitä ei olla saastuneita.Yhteenveto:

1. Ilmassa varotoimet ovat suojautumisessa ilmassa olevat hiukkaset, kun pisara varotoimet ovat ehkäisemiseksi levitä pisaroita.
2. Airborne varotoimet keskittyä ehkäisyyn tulon kautta hengityselimiä kun pisarat keskittyvät leviämisen kautta suun, nenän ja conjunctive alueilla.
3. Ilmassa varotoimet eivät edellytä suojavaatetusta ja käsineitä pisaran varotoimiin vaativat sitä.