Ero Maito ja ternimaitoMaito vs ternimaito

Maito ja ternimaito ovat samat, mutta silloinkin ne ei voida sanoa olevan täysin samat. Sekä maito ja ternimaito ovat välttämättömiä uuden syntynyt.

Vaikka ternimaito antaa alkuperäisen immuuni valtaa, rasvoja ja hiilihydraatteja, maito lisää nämä lapsen 'kehon kasvaessaan.

Ternimaito on ensimmäinen maitoa, että laitos tuottaa raskauden aikana. Maito muodostuu vain toissijainen ternimaitoa.

Ternimaito ovat erittäin kermainen ja väriltään keltainen. Se on maitoa, joka on tuotettu rinnat ennen kypsän tuottavat maitoa. Ternimaito tiedetään olevan korkea proteiineja ja hiilihydraatteja. Erittäin alhainen rasva-, tämä ensimmäinen maito tarjoaa uuden syntynyt tarvittavat vasta sen immuunijärjestelmää.Ternimaitoa tiedetään myös olla laksatiivinen vaikutus, joka auttaa lasta kulkea muutaman ensimmäisen tervainen ja mustat ulosteet tunnetaan meconium pian syntymän jälkeen (yleensä 24 tunnista 48 tuntiin).

Ternimaitoa tiedetään myös stimuloivat kypsä maitoa rinnat. Ternimaito auttaa estämään läpäisevään suolistossa vastasyntyneiden ja siten estää haitallisten aineiden pääsy.
Verrattuna maitoa, ternimaitoa sisältää kolme kertaa enemmän D-vitamiinia ja kymmenen kertaa enemmän vitamiini A.
Toisin ternimaitoa, maito on hieman väriltään valkoinen. Maito pidetään yhtenä parhaista lähteistä ravintoa ja suojaa vauvan sairauksia ja infektioita. Kuten ternimaitoa, maito myös helposti sulavaa.

Maito sisältää erilaisia ​​proteiineja, jotka auttavat rakentamaan koskemattomuuden. Laktoferriinin, Sekretoriset IgA, lysotsyymi ja Bifidus tekijä on joitakin proteiineja, että maito sisältää.
Maito on myös runsaasti vitamiineja ja hiilihydraatteja, entsyymit, vasta-aineet ja hormonit.

Yhteenveto
1. ternimaito ovat ensimmäinen maito että keho tuottaa raskauden aikana. Maito muodostuu vain toissijainen ternimaitoa.
2. Vaikka ternimaito antaa alkuperäisen immuuni valtaa, rasvoja ja hiilihydraatteja, maito lisää nämä lapsen 'kehon kasvaessaan.
3. ternimaito ovat erittäin kermainen ja väriltään keltainen. Toisin ternimaitoa, maito on hieman väriltään valkoinen.
4. Ternimaito on maitoa, joka on tuotettu rinnat ennen kypsän tuottavat maitoa.
5. ternimaito tiedetään myös stimuloivat kypsä maitoa rinnat.
6. Kun verrataan maitoa, ternimaitoa sisältää kolme kertaa enemmän D-vitamiinia ja kymmenen kertaa enemmän vitamiini A.