Ero OCD ja niiden väärinkäytönOCD vs Addiction

Valtaa mielen on epäilemättä voimakas. Mitä luulet ei ole pelkästään tuotteen oman mielen 's mittaamaton voimaa, mutta on myös seurausta aktiivisesti pelissä tekijöitä. Ajan vakaus mieli haastetaan ja heikentää useita voimia. Tämä johtaa psykologisia ja mielenterveyden ongelmia, heikentää elämän tiettyjen henkilöiden.

Yksi monista sairauksia, jotka ovat havainneet minuutti väestö on Pakko-oireinen häiriö (OCD). Toiset löytää itsensä partaalla pudota kuiluun riippuvuuden.

OCD on luokiteltu ahdistuneisuushäiriö ja leimaa toistuvia, toivottuja ajatuksia (pakkomielteet) ja / tai toistuvia käyttäytymismalleja (pakkomielteemme). Sitä pidetään krooninen sairaus, koska se toistuu milloin sisällä elinikä vaikka toimitetaan viipymättä lääketieteellinen hoito. Henkilö OCD usein kertaa tihkuu levottomuus ja pelko ja tekee tahallista toistuvia käyttäytymismalleja, jotka tuomat niiden ei-toivottuja ajatuksia. Henkilö, joka on pelko bakteereita ja pesee kätensä lukemattomia kertoja on esimerkki henkilöstä, jolla OCD. Periaatteessa henkilö OCD voi olla vain tyytyväinen hänen toimintansa kun hän saavuttaa huipun toistuvia halu. Henkilöt, joilla ei ole OCD voi katsoa potilaita kuin ne 'koukussa' tietyn toiminnon, mutta oletus ei pitäisi tehdä lopullisia, sillä tämä toiminta ei ole ratkaiseva on henkisesti sovi henkilö 's toimia. Hoito OCD voi vaihdella lääkitys on räätälöity erityisesti hoitoja.

Addiction, toisaalta, on monimutkainen aivosairaus, joka on saatu aikaan ihmisen 'kyvyttömyys irrottaa itsensä tietystä aineksesta. Päihteiden ja riippuvuus kulkevat käsi kädessä, mutta uskotaan, että väärinkäyttö tulee ensin ennen riippuvuuden . yksilö voi olla riippuvainen lääkitystä, laittomia huumeita, ja muut aineellista omaisuutta. syyt riippuvuus katsotaan voimakkaasti johtuu elämäntapa ja ympäristö, mutta voi myös johtua geneettinen taipumus. riippuvuus on sen ensisijainen oire muiden tekijöiden ohella. hoito voi vaihdella lääkkeitä käyttäytymismuutoksia ja yksittäisten hoitojen. Neuvonta on myös hyvin hyödynnetty hallinnan useimmat potilaat kärsivät riippuvuus taipumus olla sosiaalisesti eristyksissä ja täytyy löytää pistorasiaan niiden ongelmiin.Yhteenveto:

1. OCD kuuluu ahdistuneisuushäiriöiden ja on krooninen sairaus, kun riippuvuus on monimutkainen aivosairaus.

2. Yksilöiden OCD ovat pakkomielteet ja pakonomaista, kun potilaat riippuvuuksien kokemusta väärinkäyttöä ja riippuvuutta.