Ero Habit ja niiden väärinkäytönHabit vs riippuvuus

On olemassa paljon ihmisiä, jotka mielellään juoda ja on olemassa myös ihmisiä, jotka vain voi 't help [mutta tupakoi. Onko se addiktio tai vain paha tapa? Kun peluri pelaa pokeria paljon, se tee hänestä uhkapeli addikti vai onko hän vain on paha tapa? Drugs kuten marihuana ja sankaritar ovat riippuvuutta, mutta tupakointi ja juominen eivät ole niin. on olemassa paljon asioita ihmiset yleensä tehdä liikaa, ja ovat usein väärässä kuin väärinkäyttäjien prosessissa. Are he todella riippuvaisia ​​jotain tai ne vain on paha tapa? Mikä on oikeastaan ​​eroa riippuvuus ja tapa?

Lääkkeet ovat voimakasta riippuvuutta. Mutta alkoholi ei ole samassa määrin. Vain pieni prosenttia väestöstä on riippuvaisia ​​alkoholista. Jokainen väärinkäyttäjät ovat väkivaltaisia ​​reaktioita, kun riistetään että mitä hän on riippuvainen maasta. Huumeriippuvaisten taipumus reagoida voimakkaasti, kun he voivat 't ottaa huumeita he haluavat. Tämä pätee myös alkoholistien. Kun he voivat' t juoda ne ovat yleensä reaktio, joka ei ilmeisesti ole normaalia. Nämä ovat joitakin muotoja riippuvuuden.

On raskas juovat kuitenkin, että jos he voivat 't juoda päivässä, he eivät' t ole mitään reaktioita. Myös ketjun tupakoija jos he lopettavat tupakoinnin ei ole mitään reaktioita jopa terveyteen liittyviä näkökohtia. On myös pelaajille, jotka, jos ne voivat 't pelata, vain kyllästyvät ja ei ole minkäänlaista reaktiota. Tämä tarkoittaa sitä, ne on vain huonoja tapoja, mutta niitä ei riippuvaisia ​​ollenkaan.

Differentioimalla tavaksi riippuvuudesta voi olla hyvin vaikeaa. On kuitenkin olemassa ohjeita voit seurata, että vain saattaa auttaa tiedät eron. Ensinnäkin, sinun täytyy arvioida tuloksen käyttäytyminen, onko se positiivinen vai negatiivinen. Sinun pitäisi myös tietää, jos vaikutus on tasapainoinen tai epätasapaino. Tässä muutamia määritelmiä siitä, mitä tapa ja riippuvuus on.

Tapana on jotain toistuvasti siihen asti, kunnes siitä tulee rutiinia elämäsi siihen pisteeseen, että teet sen automaattisesti. Se on helppo paljastaa henkilön, ja koska se on toistettu se tulee tarkka ajan myötä. Tulokset tottumukset ovat yleensä myönteisiä ja tasapainoinen.

Addiction toisaalta taipumus ajaa pois itsestään. Se on myös enemmän fyysisen altistuminen että jotain, että yksi on riippuvainen kanssa, niin hän ajattelee tai muistaa palkintoja hän saa tekemiseen tällaisten teko. Addiktoitunut henkilö myös tapana tehdä teko useammin kuin ajan myötä, ja pian tarkkuuden tekemään teko pienenee. Addiktoitunut henkilö on hankala luoda helposti ja tietoisia valintoja. Pitkän aikavälin vaikutuksia riippuvuuden ovat negatiivisia ja epätasapaino.YHTEENVETO:

1.

Addiction on kiivaan reaktion henkilölle, kun hän lopettaa teet teko, toisin kuin tapa.
2.

Tapana kääntää automaattinen pitkällä aikavälillä toistuvasti tee sitä, kun riippuvuus on enemmän psykologinen altistumisen teko.
3.

Tapana kääntyy tarkka pitkällä aikavälillä, riippuvuus ei.
4.