Ero Kuolleena syntyneiden ja keskenmenoja Kuolleena syntyneiden vs keskenmenoja

Naiset pystyvät raskauden ja synnytyksen toisin miehiä. Se kestää yhdeksän kuukautta naisen kantaa lastaan. Yhdeksän kuukauden kestävyyttä kivun ja uhrauksia, että on normaalia raskaana mommies siellä.

Tietyt komplikaatiot ovat melko väistämättömiä raskauden aikana. Näitä termejä 'keskenmenoon' ja 'keskenmeno.' Selittää edelleen, lapsi syntyy kuolleena on diagnoosi, kun sikiö kuolee sisällä kohtuun ennen toimitusta tai toimituksen jälkeen milloin tahansa raskausviikolla. Tämä on määritelmä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Muissa maissa, kuten Iso-Britannia, Itävalta ja Irlanti, lapsi syntyy kuolleena ilmenee, kun sikiö on 5000 grammaa, on 24. raskausviikon ja tuli ulos ilman pulssia ja hengitystä. 'Keskenmeno' toisaalta, tapahtuu, kun raskaus päättyy ja sikiö ei hengissä, koska hän / hän ei tehnyt 't tavoittaa toteuttamiskelpoinen 20. raskausviikon selviytyäkseen.

Eräässä keskenmenon, yleisin oire on verenvuoto raskauden alkuvaiheessa. Äiti on aina seurataan tämän tyyppisen asian, joka voidaan havaita kautta ultraääni ja HCG testi tai koriongonadotropiinia. Jos he positiivisen näissä diagnostisia kokeita, ne ovat sitten seurataan tarkasti niiden OB / gynekologit, erikoistunut lääkäri raskaana oleville naisille. Tapauksissa kuolleena, ei ole käsillä oireita, että sikiö kuolee. Vuonna sikiöt, jotka ovat vaarassa kuolleena, lääkärit käyttävät myös ultraääni seurata liikkumista ja toimintaa sikiön. Jos sikiö on elossa, mutta ei ole aktiivinen, sikiö sitten seurataan tarkasti. Äidin kehotetaan raportin sikiöiden liikkumista ja toimintaa sikiölle saattaa olla kuollut jo.

Joissakin tapauksissa kuolleena on tuntemattomasta syystä. Toiset johtuvat diabetes, bakteeri-infektiot, korkea verenpaine, fyysinen trauma, synnynnäisiä epämuodostumia, napanuora vikoja, ja paljon muuta. Syy keskenmeno voi myös olla tuntematon joissakin tapauksissa, mutta jotkut voivat johtua johtuu hormonaalinen epätasapaino, anatominen vikoja kohtu ja kohdunkaula, ja lisääntymiseen infektiot.

Sillä lapsi syntyy kuolleena, lääketieteellinen hoito kuuluu varmistaa, että ruumis sikiö on vielä ehjä toimitettaessa. Saat keskenmeno, tapauksissa verenvuoto, lääkäri voi antaa lääkkeitä lopettamaan kohdun supistumisen ja pysäyttää verenvuodon. Mutta tapauksissa verenvuodon, joissa äiti on ehdokkaana täydellinen abortin, sikiö on poistettava kokonaan estämään sepsis tai tartuntaa äiti.

Jos yksittäinen manifesteissa verenvuotoa tai sikiön toimettomuuden, pitää kuitenkin etsiä lääkärin hoitoa välittömästi välttää sikiön kuolemaan.Yhteenveto:

1.

Lapsi syntyy kuolleena on kuolema sikiö ennen tai jälkeen toimituksen. Keskenmeno on, kun raskaus lopettaminen tapahtuu ennen 20 raskausviikolla. Siten sikiön tulee ulos, mutta ei pysty menesty.
2.

Lapsi syntyy kuolleena ei ole oire lähestyvästä kuoleman sikiöön. Keskenmeno manifestit verenvuotoa.
3.