Ero Synteettinen ja Regular öljySynteettinen vs Regular öljy

Kun puhumme synteettistä ja öljyjä, se viittaa öljyn käytetty moottoriöljy. Säännöllinen tai tavanomainen ja synteettistä öljyä ovat molemmat voiteluaineita, joita käytetään autojen 'liikkuvat moottorin osat. Öljyt ovat myös käyttää puhdistukseen ja suojella liikkuvia moottorin osat. Molemmat öljyt voidaan erottaa perusteella tuotantoaan. Synteettinen öljy on kuten nimestä voi päätellä, valmistettu keinotekoisesti eri yhdisteistä. Se on ihmisen aiheuttama ja se on tehty käyttämällä erilaisia ​​kemiallisia reaktioita, kun taas säännöllinen tai perinteisten öljy on valmistettu raakaöljystä, joka pumpataan maasta. Molemmat öljyt on etuja ja haittoja, ja yksi on kuultava ajoneuvon käsikirja ennen saada öljynvaihto.

Toiminto säännöllisen ja synteettistä öljyä on sama; ne suojaavat moottoria kulumiselta. Synteettiset öljyt on valmistettu laboratoriossa ja tehtaissa; Näin, ne on kehitetty toimimaan äärimmäisissä lämpötila-alueet. Synteettiset öljyt voivat toimia hyvin korkeat lämpötilat ja kylmä lämpötila, mutta säännöllinen öljy voi toimia tehokkaasti erittäin korkeissa lämpötiloissa ja alhaisissa lämpötiloissa. Ne alkavat paksuuntuminen kylmissä lämpötiloissa. Suurin osa korkean kiertävä moottorit ja tehokkaat moottorit ovat suositeltavaa käyttää synteettisiä öljyjä.

Synteettinen öljy on luotu erilaisia ​​kemiallisia reaktioita ja tehtiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla. Erilaiset molekyylit yhdistettiin kehittää voiteluainetta, joka puuttui muun elementin tai metallista. Sillä ei ole epäpuhtauksia ja on tasaisempi kemiallinen rakenne kuin säännöllistä öljyä. Kun taas säännöllisesti tai perinteisten öljy on epäpuhtauksia, se pumpataan maasta, puhdistetut jalostamoissa, ja sitten jaetaan, mutta silti sisältää monia epäpuhtauksia, jotka tekevät siitä vähemmän tehokas moottorin suojaamiseksi kuumuutta ja kitkaa.

Synteettiset ja säännöllinen öljyt ovat saatavilla eri viskositeetti eri valmistajien ja yritysten palvelevat erilaisissa sovelluksissa. On joitakin öljyjä, jotka on synteettinen sekoitus, joka tarjoaa sekoitus säännöllisen ja synteettistä öljyä. Tätä öljyä käytetään pääasiassa korkea-mittarilukema ajoneuvojen ja on hyvin suosittu.Synteettinen öljy käyttäjillä on vaihtaa öljy harvemmin kuin käyttäjien säännöllisen öljyt synteettinen öljy pitää moottorin puhtaana eikä vaadi öljynvaihdot usein. Kuitenkin säännöllinen öljy ajoneuvoissa täytyy vaihtaa öljy aina muutaman tuhannen kilometrin paremman toimivuuden. On harhaluulo, että synteettinen öljy ei edellytä öljynvaihto. Se on tarpeen. Lopuksi säännöllinen öljy on huomattavasti halvempaa kuin synteettinen öljy.

Yhteenveto:

1. Synteettinen öljy on ihmisen aiheuttama, keinotekoinen öljyä; säännöllinen öljy on raakaöljyä pumpataan maasta ja käyttää sen jälkeen jalostuksessa.
2. Synteettinen öljy ei ole epäpuhtauksia ja metallit; Näin se pitää moottorin puhtaana eikä vaadi säännöllistä öljynvaihdot. Säännöllinen öljy on epäpuhtauksia ja siten jokaisen muutaman tuhannen kilometrin, öljy on vaihdettava moottorin suojaamiseksi.
3. Synteettinen öljy voi toimia erittäin hyvin korkeissa lämpötiloissa ja kylmä; öljyjä voivat hajottaa ja käännä muhkurainen äärimmäisissä lämpötiloissa.