Ero Ego ja Etek Paintball GunsEgo vs Etek Paintball Guns

Ihmiset etsivät viihdettä erilaisia ​​pelejä ja urheilua, yksittäin tai ryhmissä. Viimeisten 34 vuotta, Paintball on kehittynyt erittäin suosittu peli. Ego ja Etek ovat muunnelmia aseita käytetään pelissä Paintball, ja tässä artikkelissa käsitellään Paintball ja eroja näiden kahden Paintball markkereita.

Paintball on peli, että yksilöt tai ryhmät voivat pelata, jonka tavoitteena on poistaa vastustajan ampumalla niitä maalilla pelletit, erotettiin erityisesti tehty aseet kutsutaan Paintball markkereita. Erilaisissa ympäristöissä voidaan perustaa pelaajien 'väijyä' vastustajansa esteiden ympäri, ja erilaiset tavoitteet asetetaan voittavan joukkueen.

On olemassa erilaisia ​​tavoitteita loppuun pelin, kuten poistamalla kaikki vastustajat, syömällä tietyllä alueella tai viiri, tai hyökkää tietty tavoite. Nämä pelit voivat kestää muutamasta minuutista useisiin tunteihin, riippuen sääntöjä, pelaajat, ja tavoitteet.

Ego Paintball Marker on kallis, korkean suorituskyvyn, elektro-pneumaattinen ase, joka käyttää pneumaattinen solenoidi laukaista pultti toimintaa ja vasara, joka ohjaa miten maali pelletit lastataan ja poltetaan. On neljä komponentteja tähän ase, joka sisältää:

?? Body '' sisältää pääkomponenttien rungon liipaisimen, pultti ja venttiilin, ja on tyypillisesti valmistettu kevyt alumiinia.

?? Loader '' komponentti, joka tallentaa paintballs varten markkeri, ja syötetään painovoiman, joka ravistellaan ja pakottaa ruokitaan.

?? Tank '' komponentti, joka tallentaa pakatun kaasua, kuten hiilidioksidia, teollisuus- typpi tai propaani.

?? Tynnyri '' komponentti, jota pitkin pelletit matkustaa niin ne laukaistaan; yleensä on valmistettu alumiinista. On olemassa yksi, kaksi ja kolme kappaletta tynnyreissä erilaisia ​​markkereita, jotka ovat tyypillisesti välillä 3 ja 21 tuumaa pitkä; vaikka mukautetun tynnyriä voi olla jopa 36 tuumaa.

Etek on riisuttu malli Ego. Se on pinottu-putki Sähköpneumaattisen paintball merkkiaine, joka on edullisempi. Se sisältää nopeasti vetää pultti, kaksinkertainen laukaista, useita ampumisen tiloja, in-line ja matala-paineensäädin, pullotulpan, ja siirretty tynnyri.

Vaikka Etek ja Ego ovat hyvin samankaltaisia, on joitakin tärkeimmät erot kaksi, jotka sisältävät:?? Etek doesnt 't tukevat LCD-näyttö, vaan se vilkkuu LED-valot.

?? Etek on kustannustehokkaampi koneistus ja anodisointi.

?? Etek on hieman raskaampaa.

Sekä Ego ja Etek on kyky tulipalo puoliautomaattinen tila, ja on mitoitettu erinomainen tarkkuus ja luotettavuus. Ne kulkevat yhdeksän voltin paristoa, ja jos ylläpitorutiineista suoritetaan suositellaan, ne ovat luotettavia ja johdonmukaisia ​​pitkään. Huolto on yhtä helppoa kuin voiteluun juntta, puhdistus takapuoli ja anti-pilko silmät, ja öljyäminen sovittimen.

Yhteenveto:

1. Ego Paintball Marker on kallis, korkean suorituskyvyn, elektro-pneumaattinen ase, mutta Etek on riisuttu malli Ego.

2. Etek doesnt 't tukevat LCD-näyttö, vaan se vilkkuu LED-valot.

3. Etek on kustannustehokkaampi koneistus ja anodisointi kuin Ego.