Ero AHU ja RTUAHU VS RTU

AHU sanoista Ilmankäsittelykone kun RTU on lyhenne sanoista Rooftop Unit. RTU on eräänlainen AHU ja sellaisenaan onko mitään eroa twoAHU vs RT? Ei ole eroja AHU ja RTU lukuun ottamatta sitä, että RTU sijoitetaan katolla.

Ilmankäsittelylaite on valtava metallinen laatikko, joka auttaa ilmastointi ja kierrättämällä ilma luo ihanteellisen ilmapiirin. Ilmankäsittelykoneesta koostuu komponenttien kuten vastukset, jäähdytyselementit, puhallin tai puhallin, suodattimet, sekoituskammioissa, tärinänvaimentimet, kostuttimet, lämmön talteenotto laitteet ja säätimet. Kaikki nämä komponentit ovat myös läsnä RTU, koska se on vain tyyppi AHU. Kolmenlaisia ​​Åhus ovat saatavilla markkinoilla. The Mall Air käsittelijät ja Make Up Air yksiköt ovat muita kahdenlaisia ​​AHU.

Katolla yksikkö on ulkona AHU. Koska RTU on asennettu katolle, tämä poistaa huoli luoda lisätilaa tai tilaa sen asentamiseksi kuten asianlaita muunlaisia ​​AHU. Koska yksikkö on asennettu katolla, pitäisi olla enemmän hoitoa, koska se on alttiina säälle. RTU laatikko on valmistettu alumiinista levyjen tai sinkittyä terästä, jonka pinnoite on korroosionkestävyys materiaaleista. Kaikki osat, kuten tuulettimen, moottori, peltimoottori yhteyksiä, vesi venttiilit ja ohjaimet on asennettu kotelon sisälle.Sekä RTU ja ilmankäsittelykoneen toimivat samalla tavalla. Ne imee ilmaa huoneeseen ja siirtää sen läpi jäähdytyspatterit. Tämän jälkeen kylmä ilma purkautuu huoneeseen. Kosteus ilmassa tiivistyy, kun se kulkee läpi jäähdytyspatterit.

Yhteenveto

RTU on eräänlainen AHU.

AHU sanoista Ilmankäsittelykone ja lyhenne RTU tarkoittaa Rooftop Unit.

Katolla yksikkö on ulkona AHU.

Koska RTU on asennettu katolle, ei ole mitään huolta luoda lisätilaa sisätiloissa sitä olisi asianlaita muunlaisia ​​AHU.

Koska RTU asennetaan katolla, pitäisi olla enemmän hoitoa, koska se on alttiina säälle.

Sekä RTU ja ilmankäsittelykoneen toimivat samalla tavalla. Ne imevät ilmaa huoneeseen ja siirtää sen läpi jäähdytyspatterit.