Ero Kulutustavarat ja TeollisuustuotteetConsumer Goods vs Teollisuustuotteet

Fyysinen tuotteet tai tavarat on luokiteltu kahteen eri ryhmään, kulutustavaroiden ja teollisuustuotteiden. Luokittelua tai ero näiden kahden tavaran on tarpeen, jotta voidaan määritellä eri tehokkaita strategioita, joita tarvitaan auttamaan siirtämällä tuotteiden kautta markkinointi-järjestelmä.

Kulutustavarat
Tavara jotka ostetaan kotikäyttöön, henkilökohtaiseen käyttöön tai perheen käyttöön vähittäismyymälöistä kutsutaan 'kulutustavarat.' Kuluttajien on tiettyjä ostotottumuksista, ja perustuu näihin tapoihin kulutustavaroita jaettu kolmeen alaryhmään: ostoksia tavarat, erikoistavarakauppaan, ja päivittäistavaroita. Kuluttaja tavarat voidaan eriyttää tai luokitella osaksi kestäviä ja lyhytikäiset kulutustavarat. Kestävä ovat tavaroita, jotka ovat kestävämpiä, kuten huonekaluja, jne. Kun taas, lyhytikäiset tavarat sisältävät elintarvikkeet, tarvikkeet koulu, jne.

Convenience eriyttämätön tavarat, joita kuluttaja haluaa ostaa mahdollisimman kätevää ovat enimmäkseen lyhytikäiset, ostettu pieninä määrinä, on vähäinen arvo, ja eniten ostettujen kutsutaan 'päivittäistavarakauppaansa', kuten maito, leipä, jne. Nämä tavarat, jotka on suunniteltu ostaa kutsutaan 'kulutustavaroita' taas tavaroita kuten sanomalehdet, makeisia, jne joita ostetaan impulsiivisesti ja ei suunnitteilla kutsutaan 'impulssi tavaroita.'

Ostokset eriyttämätön Tavarat, jotka ovat arvokkaampien, ostettu harvoin kun paljon verrataan ja käsittely jonka kuluttaja kutsutaan 'shopping tavara', kuten televisiot, jääkaapit, jne.

Specialty eriyttämätön tavarat, jotka ovat erityisiä kuluttaja, jolle hän on suunnitellut paljon ja haluaa hinnalla millä hyvänsä kutsutaan 'erikoistavarakaupan' kuin vaatteet on erityinen merkki, auto tietyn merkin, koruja, jne.

Teollisuuden tavarat
Tavarat, jotka ostavat yrityksiä tuottamaan muita tuotteita, joita myydään myöhemmin kutsutaan 'teollisuustuotteiden.' Nämä tavarat voidaan suoraan tai epäsuorasti tuotannossa käytettävien tuotteiden, joita myydään vähittäiskaupassa. Teollisuuden tavarat luokitellaan niiden käytön sijasta kulutustottumuksiin. Kestävä tavarat ovat nimeltään 'pääoma kohteita', koska ne ovat erittäin korkeita arvoja, ja lyhytikäisten tavaroiden kutsutaan 'kuluerät' ja käytetään yleensä vuoden kuluessa. Ne on luokiteltu viiteen alaryhmään: teollisuuden tarvikkeet, laitteistojen, tekaistu materiaaleja ja osia, apuvälineet ja raaka-aineita.

Teollisuuden tarvikkeet- Näitä ovat usein ostettu kuluerät, kuten tietokone paperi, toimistotarvikkeet. Lampuissa, jotka auttavat tuotannon lopputuotteen kutsutaan teollisuuden tarvikkeet.Installations- investointitavarat käytetään suoraan tehdä muita tavaroita kutsutaan 'asennuksen tavara', kuten työstökoneet, kuljetinjärjestelmät, kaupallinen uunit jne

Elementit ja materiaali- tavarat, joita käytetään lopputuotteen käsittelemättömänä kutsutaan 'elementit', kuten akkuja, sytytystulpat, jne. Autoissa käytettävät. Eriä, jotka vaativat käsittelyä ennen lopputuotteisiin kutsutaan 'muokatut aineet', kuten teräksen, kangas verhoilu, jne.

Tarvikkeet Equipment- Lisävarusteet ovat pääoman eriä, jotka on lyhyempi ja ovat halvempia kuin laitoksille kuten käsityökaluja, pöytä tietokoneet jne

Raaka materiaali- Products osti niiden raaka muodossa, kuten raakaöljy, rauta jne jotka on käsitelty ennen tuota tavaroita kutsutaan 'raaka-aineita.'

Yhteenveto: