Ero alumiini ja magnesiumAlumiini vs Magnesium

Ero alumiinia ja magnesiumia perustuu monista tekijöistä, kuten hauraus, lämmöntuotto, työkalun kestoikää, painevalussa ja kustannuksia. Magnesium, verrattuna alumiini, on kevyt ja arvokas, kun taas takoalumiini on vahvempi.

Alumiini ja magnesium ovat molemmat valmistukseen käytettävien auton varaosat, ja monet kokeet on tehty korvata alumiinia magnesium. Magnesium, verrattuna alumiini, on pehmeämpää ja kalliimpaa, ja on taipumus taipua helposti. Magnesium vs. alumiini on erittäin reaktiivinen ja epävakaampi kuin alumiini.

Energia vaatimukset alumiinia ja magnesiumia meille vertailun sekä aineksia. Voimme verrata niitä katsomalla taloudellisia etuja verrattuna energiantarve sulattamiseksi molempien materiaalien painevalussa prosessi. Magnesium ja sen seokset ovat kustannustehokkaita kannalta energiantarpeen kuin alumiini ja sen seokset. Alumiini etuna magnesiumsulfaatin verrattaessa teräksen käytön sulaminen ja pitämällä alumiinia. Sulaminen magnesiumia käytetään olla kallista menneisyydessä, mutta se voi olla yhtä taloudellinen kuin sulaminen alumiini valettu osat kynnyksellä uuden teknologian. Magnesium painevalu on selvä kustannusedun alumiinia. Magnesium on nopea kiinteytymisnopeuden verrattuna alumiini, mikä yleensä vaatii suuria laukaus paineessa.

Autojen osat voidaan helposti muodostettu magnesium, ja yritykset, kuten Fordin käynnissä testejä korvata alumiini magnesiumia. Die valu sykli alumiini vs. magnesium on enemmän etuja, koska magnesium ruiskutetaan nopeus on erittäin nopea, koska sen nopean jähmettymisen tasolla, kun taas magnesium kuolla valu 's eject aika on lyhyempi kuin tarvittava aika alumiinin. Magnesium painevalu tarvitsee lyhyemmän asunnon ja voitelu kertaa nopeampi ammuttu nopeutta verrattuna alumiinia.Työkalu elämä alumiini on toinen myönteinen taloudellinen etu. Koska alumiini on affiniteetti työkaluterästä, sen kuolla valu on kosmeettisesti parempi viimeistely verrattuna magnesiumia. Arviolta työkalun kestoikää alumiinin vs. magnesiumin tuotanto die on 100000 150000 laukausta.

Koneen kyky magnesiumin die valu vs. alumiini on etuja alumiini, koska magnesium koneet kuivuvat nopeasti, koska lämmöntuotto. Magnesium edellyttää myös suojakalvon tallentaa sitä korroosiolta. Magnesium käytetään kevyen komponenttisovelluksiin paljolti riippuvainen valu teknologiaa, magnesium on halvempaa ja on alhainen ympäristöhaittoja. Magnesium on mahdollisia etuja ympäristölle ja paremman suunnittelun vaihtoehtoja verrattuna alumiini, koska se on kevyempi ja voi korvata alumiini voimansiirtokotelo sovelluksia. Kevyt magnesium osia ajoneuvot voivat lisätä polttoainetaloutta ja tärkeä suunnittelun metristä. Autonvalmistajat Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ovat mukana kehittämässä uuden sukupolven, erittäin polttoainetta kuluttavia autoja, jotka ovat kevyitä, mutta korvaamalla alumiini magnesiumia.

Yhteenveto:

1. Alumiini vs. magnesium on raskaampaa ja ruostu.
2. Magnesium on kevyt korvike alumiinista.
3. Magnesium tarvitsee suojaavan pinnoitteen ansiosta anti syövyttävä aine.
4. Alumiini on pienempi painevalussa kustannuksin verrattuna magnesiumia.