Ero Ruuvit ja mutteritNuts vs Pultit

Monet ihmiset pää rautakauppaa etsivät erityistä mutterit tai pultit ilman todella tietämättä mitä he tarvitsevat. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää ymmärtää erot, jotka pyrkivät aiheuttamaan sekaannusta näiden laitteiston osat, erityisesti kuten muttereita, pultteja ja ruuveja.
Mutteri voidaan antaa yksinkertainen määritelmä pienenä metalliesineen, muotoiltu tavalla, joka mahdollistaa helpon ja tukevan otteen, jossa on kierre leikattu ura, joka kulkee ympäri reikä keskellä. Kierreuraan kutsutaan lanka.

Pultti toisaalta on metallinen kappale, jossa on pyöreä varsi sillä sen runko ja kierretty toiseen päähän, jossa on pää antaa täsmällisiä mukaansatempaava toisessa päässä. Pultit muodostavat keskeinen osa kierteellä. Jotkin pultit kierteitetty koko pituudeltaan, ja toiset ovat kierteitetty vain pieni pituus lopussa.
Yksi keskeinen ero pultit ja mutterit on, että pultit tulevat eri pituus ja kokoja. Valinta pultin riippuu paksuudesta materiaalin välillä pultin 's pään ja mutterin. Kuitenkaan' ole mikään tietyn tyyppinen metalli, jota käytetään tekemään muttereita tai pultteja. Yleisin käytetty metalli, vaikka on hiiliterästä, päällystetään usein sinkin korroosion estämiseksi. Erityisesti pultit valmistettu ruostumattomasta teräksestä, korkealaatuista terästä materiaalia, jossa on suuri prosenttiosuus nikkeliä tai kromia, käytetään syövyttäviä ympäristöissä. Muita materiaaleja, joita voidaan käyttää tekemään pultit ja mutterit ovat alumiini, muovi, messinki ja vain terästä. Tyypin valinta mutterin ja pultin käyttää riippuu useista tekijöistä, kuten ympäristön ja voimaa.Sekä mutterit ja pultit on monen tyyppisiä. Pähkinät tulevat muodossa hex, cap, kytkimen, siipi, vanttiruuvilla ja lukitus tyyppiä. Kuusiomuttereita ovat kuusisivuiseen ja standardi avainta käytetään kääntää ne. Coupler pähkinöitä joitakin yhtäläisyyksiä kuusiomuttereilla lukuunottamatta niiden suurempaa paksuutta. Nimensä, yhdistin pähkinät käytetään yhdistämään kaksi pulttia toisiinsa.
Kuten pultit on hex tyyppiä, neliö, pyöreä ja litteä pää pulttien ja kierretankojen jotka molemmat ovat ei päätä, ankkuripultit eikä vaihtaa pultit.

Yhteenveto
Mutteri on pieni metallinen pala metallia kierre leikattu ura, joka kulkee ympäri reikä sen keskellä, kun pultti on metallinen kappale, jossa on pyöreä varsi sillä sen runko ja kierretty toiseen päähän.