Ero musta ja ruskea kivihiili
Black vs ruskohiili

Hiili? on saatavana mustana ja ruskeana. ? Sekä musta ja ruskea hiilet ovat ihanteellisia polttoaineita. Ihmiset eivät erottele musta ja ruskea ja niiden hiili tarkoittaa vain mustaa vain. Ihmiset ovat tuttuja musta hiili. Täällä voimme keskustella joitakin eroja musta ja ruskea hiiliä.

Vertailun, musta hiili katsotaan olevan ihanteellinen polttoaineena. Toisin kuin ruskohiili, musta hiili sisältää pienemmän määrän vettä. Verrattaessa tuottamaa energiaa nämä kaksi hiilet, mustan tuottaa ylimääräistä energiaa kuin ruskeasiilit.

Ruskohiiltä tunnetaan ruskohiilen ja musta hiili tunnetaan Bitumi. Pehmeä materiaali, ruskohiili on vain neljännes lämpöarvo musta hiili. Verrattaessa hiilipitoisuuden, musta hiili on enemmän hiilipitoisuus. Toinen ero on, että ruskohiiltä mukana korkea kosteus.

Verrattaessa haihtuvan aineen molemmissa hiilet, ruskea kivihiili tulee suhteellisesti korkeampi verrattuna musta hiili.

Muodostumiseen ruskohiilen, kohtalainen paine ja lämpötila on mukana. Toisaalta, musta hiili on muodostettu, koska enemmän lämpötilassa ja paineessa.Musta hiilet valmistetaan pääasiallisesti paakkuuntumisen hiilet. Ruskeasiilit käytetään yksinomaan sähkön tuottamiseen. Ruskea hiilet myös valmistaa kakkuja, joita käytetään lämmitykseen. Niitä käytetään myös tuotanto vesi kaasua.

Ruskea hiilet voidaan helposti muuntaa kaasu- ja öljytuotteiden kuin musta hiilet.

Yhteenveto

Toisin kuin ruskohiili, musta hiili sisältää pienemmän määrän vettä.

Verrattaessa tuottamaa energiaa nämä kaksi hiilet, mustan tuottaa ylimääräistä energiaa kuin ruskeasiilit. Brown hiili on vain neljännes lämpöarvo musta hiili.

Verrattaessa haihtuvan aineen molemmissa hiilet, ruskea kivihiili tulee suhteellisesti korkeampi verrattuna musta hiili.

Toisin kuin ruskohiilen, mustan hiilen on enemmän hiiltä sisältöä.

Ruskea kivihiili tulee paljon kosteutta kuin musta hiili.

Ruskea hiilet voidaan helposti muuntaa kaasu- ja öljytuotteiden kuin musta hiilet.

Muodostumiseen ruskohiilen, kohtalainen paine ja lämpötila on mukana. Toisaalta, musta hiili on muodostettu, koska enemmän lämpötilassa ja paineessa.