Ero alumiini ja hiilikuituAlumiini vs hiilikuitu

Alumiinia käytetään paljon valmistusprosessit ja hiilikuitu käytetään kevyt valmistus.

Vahvuus / massa vertailu alumiini ja hiilikuitu on olemassa joitakin muita näkökohtia, jotka on otettava huomioon, kuten lämmönkestävyys, veden imeytyminen, hapetus ja kestävyys.

Hiilikuidusta verrattuna alumiini ei hajota nopeammin kuin lämpötila kuumenee. Hiilikuitu huippulaatua ja hyvä tiiviste hartsi ei saa imeä itseensä vettä. Hiilikuitu voi hapettua ja löysä lujuutta imeytymistä. Hapettumisen taso kasvaa lämpötilan, ja myös kemiallisia epäpuhtauksia. Hiilikuitu ei ole yhtä kestävä kuin alumiini. Hiilikuitu on arvaamaton, koska analyysi ja epäonnistumisen tulokset eivät ole hallittu, koska ne ovat alumiinin. Hiilikuitu pirstoutuu, ja ne voivat haljeta tai siru. Alumiini vs. hiilikuitu on halvempi, mutta hiilikuitu ei veto- eikä sitkeää. Alumiini, toisaalta, on sitkeää, ja taipuu helposti.

Alumiini voidaan myös juottaa tai hitsata, työstetty ja ekstrudoidaan verrattuna hiilikuitu, mikä helpottaa työtä kuin hiili. Hiilikuitu on valettu sitten paistetaan luoda erilaisia ​​muotoja, ja siten on kalliimpaa. Alumiini on myös kustannustehokas ja erittäin vaarantamatta verrattuna hiili, joka voi olla liian kallista, riippuen sen laadusta. Valuprosessi hiilikuidun on hitaampi kuin alumiinin valmistusprosessissa.

Hiilikuitu on edullinen voimaa painosuhde rakentaa lentokoneita, mutta samaan aikaan, taipuma samanpainoisia asioita paljon. Alumiini taipuu sen taipumarajaa ja hiilen särkyvät. Alumiini voi naarmuuntua ja hiilikuitua voi toipua ilman tyhjästä. Alumiini voi vastustaa lisääntyneen lämpöä, mutta hiilikuituja muuttaa muotoaan.

Hiilikuitua, verrattuna alumiini, on komposiittimateriaalia, kun taas alumiini on metalli. Alumiini voi hapettua, ja on parempi lämpöjohteena jos verrataan hiilikuitu. Hiilikuitu käytetään valmistuksessa kilpa-autojen ja kalliita super autoja, kun taas alumiini seoksia käytetään tekemään pyörät ja muut osat. Alumiini on sitkeää, ja voidaan kytkeä ohut, joka on vastapäätä hiilikuitu 's ominaisuuksia. Hiilikuitu on hämmästyttävä lujuus ja äärimmäinen kevyt ominaisuuksia, jotka edistävät hyvän käsittelyn, erityisesti suurilla nopeuksilla.

Hiilikuitu käytetään myös yhdessä lasikuitu, ja alumiinia käytetään yhdessä muiden metallien tehdä seoksia.Yhteenveto:

1. Alumiini on metallia, ja seokset tehdään yhdessä muiden metallien.

2. Hiilikuitu käytetään myös yhdessä lasikuitua, ja valmistuksessa käytetään kilpa-autojen.

3. Alumiini on raskaampaa, voi syöpyä, sitkeää, hyvä johdin ja mutkia helposti.

4. hiilikuitu on kevyt ja ei taivu, vaan se voi rikkoutua.