Ero Bolt ja RuuviBolt vs Screw

Kiinnittimet ovat laitteita, joita käytetään pitämään tai liittyä objekteja yhteen. Ne ovat erittäin hyödyllisiä sulkemista puolin tai aukot arkisia asioita, joita käytetään ihmisen kuten kirjekuoret, pussit, laatikot, koneet, ja säiliöt. Vuonna puutyöt ja metallityöt, ne ovat vielä hyödyllisempää, ja ne tulevat muodossa leikkeet, köysi, kaapeli, ketjut, johdot, saranat, kiinnikkeet, ruuvit ja pultit.

Ruuvi määritellään kiinnitintyypille joka on kierteitetty varsi ja uritettu pää. Se kiristetään käyttämällä vääntömomentin sen pään ja pujottamalla sen materiaalit, jotka on liitettynä ja koossa. Materiaalit pakkaa ruuvi ja pidä se kireällä. Pyörivä ruuvi myötäpäivään kiristää sitä.

On olemassa useita erilaisia ​​ruuveja, joita käytetään nykyään. Jotkut niistä ovat: betoni ruuvi, board ruuvi, vaarna ruuvi, kipsilevyä ruuvi, peili ruuvi, puu ruuvi, peltiruuvi, lag ruuvi, ja peltiruuvi.
Pultti, toisaalta, on myös eräänlainen kiinnittimen, joka on kierteitetty pää tai tapin toiseen päähän, joka on asetettu reikään ja kiinnittää mutterilla. Se omistaa ja pakkaa materiaaleja yhdessä, ja joskus on tavallinen varsi. Toisin ruuvi, pultti ei tarvitse kääntää, jotta kiristä se.Jotkin pultit ovat: lukkopultti, aura pultti, radan pultti, kireyssäädön pultti, kuusiopultilla, silmä pultti, hissi pultti, ja ankkuri pultti. Pultit, joissa on päät voidaan käyttää ruuveja. Jotkut ruuveja käytetään myös pulteilla.
Heidän Selkein ero on, että ruuvit täytyy vääntömomentti sovellettava päätään sen kiinnittämiseksi materiaaliin samalla pultilla tarvitsee aina mutteri, jolloin vääntömomentin. Pultti pysyy paikallaan kun se työnnetään olemassa olevan reikään materiaaliin.
Kun käytössä, pultteja ei tarvitse kääntää kuten ruuveja tehdä. Soveltamisessa tai poistamalla ruuveja, ne on käännettävä niin, että ne pitävät materiaalit hyvin. Ruuvit ovat myös pienemmät kuin pultteja.

Yhteenveto:

1. ruuvi on eräänlainen kiinnitys laitteen, joka on uritetun pää ja kierteinen varsi, kun pultti on kiinnitys laitteen, jossa on tappi tai pään toisessa päässä on kierteillä tai kierteetön kara.
2. Kiristä ruuvi, vääntömomentti kohdistetaan sen pään, ja se käännetään, jotta lanka sen materiaaleja, jotka on tarkoitus liittää. Kiristää ja varmistaa pultti, mutteri tarvitaan kun vääntömomentin.
3. Vaikka ruuvia kierretään, kun käytössä ja kiristetään, pultti pidetään edelleen.
4. pultti käytetään liittyä yhteen materiaaleja, jotka on jo reiät, kun ruuvi on käytetty liittyä materiaaleista, jotka eivät ole olemassa oleviin reikiin.
5. On ruuvit, joita voidaan käyttää, kuten pultit, ja on myös pultit, jotka voidaan käyttää ruuveja.