Ero Lasi ja muoviLasi vs Plastic

On jokseenkin helppoa erottava lasi muovista. Niillä on eri fyysisten ominaisuuksien, jotka voivat molemmat olla edullista ja ei.

Ensinnäkin, muovi on synteettinen tai osittain keinotekoinen materiaali valmistetaan pääasiassa teolliseen käyttöön. Varsinainen fysikaaliset ominaisuudet muovin eroavat, koska niiden komponentteja tai polymeerikoostumusta (mutta ensisijaisesti se on yhdistelmä vetyä ja hiiltä). Tämä ero määrittää sen kovuus, kestävyys lämmön ja taipumattomuutta muun aineen kuin vesi.

Tämä materiaali on muokattavaksi kuin lasi, koska se voidaan painaa tai muodostaa eri muotoja sen valmistusprosessin aikana. Lasi, päinvastoin, ei muokattaviksi aivan erityisesti, jos se 's jo valmiiden tuotteiden muodossa. Muovit ovat monipuolisia materiaaleja, koska se on epäilemättä korvasi kaikki muut materiaalit, kuten puu, metalli ja lasi yleistymässä pakkaamiseen todennäköisesti sen takia on kevyt materiaali, ja että se voidaan hävittää helposti.

Ongelmana muovilla on, että koska se on tehty kovimmista elementtien halutun sitkeys materiaalia, nämä samat elementit muodostavat muovit hajoavat hitaasti. Siten on selvästi suuri ympäristön haitta. Kuitenkin on jo monia asiantuntijoita, jotka ovat parhaillaan parantamassa biohajoavat muovit.

Ympäristöstä 'näkökulmasta, lasi on voittanut materiaali. Se on luja ja kiinteä aine Silica (kvartsihiekkaa), joka on tyypillisesti hauras. Tämä tarkoittaa, että se on helposti särkyviä.

Se on kuvattu kestävää materiaalia, koska se on parempi kierrätys mahdollisia. Jos kierrätetään asianmukaisesti, lasin on enemmän kierrätettävä materiaali kuin muovi. Kun lasi kierrätetään, se on tavallisesti käytetään uudelleen samaa vanhaa lasia. Muovit kierrätys tällaisten materiaalien edellyttää menetyksen sen fyysisen koskemattomuuden, koska se täytyy muuntaa toisen asia kuin matto pad tai muovista puutavaraa. Tämä ominaisuus Muovien tekee pudota downcycling teline. Se on kuin silloin, kun sinulla on jo valokopioihin materiaalia hallussaan niin teet valokopio joka valokopion tehdä laatu huono. Kun kyseessä on lasi, se 'on kuin olet tehnyt alkuperäisen kopion alkuperäisestä kopio, heikentämättä laatua.Mitä elintarvikkeiden pakkaamiseen, säilyttäminen ja varastointi, lasi on myös sanottu on parempi potentiaali säilyttämisessä maku, maku ja ruoan laatu. Se myös lisää tallennetun ruoka 's säilyvyysaika enemmän kuin mitä tyypillinen muovit voivat tehdä. Lopuksi, vaikka ei koske kaikkia, lasi on läpinäkyvä useammin kuin ei.

Yhteenvetona, nämä epäorgaaniset tuotteet ovat erilaisia, koska:

1. Lasi on ympäristöystävällisempi materiaali, joka on suuremmat mahdollisuudet kierrätetään verrattuna muovia.

2. Lasi on tyypillisesti helposti särkyviä (hauraan) materiaalia verrattuna kovempia muovia.

3. Lasi on pohjimmiltaan raskaampaa materiaalia verrattuna kevyempi muovit.