Ero putkienPipe vs. Tube

Putki tai putki on usein synonyymeinä sekoitetaan käytettynä kuvaamaan pitkä sylinteri. On kuitenkin olemassa minuutin eroja kahden, joka voi määrittää, onko yksi on tarkoituksenmukaista käyttää yli muiden. Putki ja putken ovat molemmat onttoja sylintereitä, joita käytetään siirtämään nesteistä, kuljettaa pieniä kiintoaineita tai jauheita. Molemmat ovat luoneet olla jäykkä ja pysyvä osuudet tekninen kannalta. Kun putket on tehty, niitä käytetään yleensä ympärillä tiettyjen sarjaa määrityksiä ja halkaisijat, toisin kuin putki, joka voidaan tehdä vaihtelevia mittauksiin. Tämä on yksi niistä harvoista erot putken ja putki.
Putket ja putkia käytetään kuljettamaan eri kaasuja ja nesteitä, vesistöissä ja teräsrakenteiden. Putket voidaan tehdä monta kohdetta riippuen siitä, mitä ne käytetään; on metalli-, muovi-, lasi- ja jopa kupariputkea ja putket. Putket on valmistettu alumiinista ovat ihanteellisia kuljettavat lämpöä, kupariputket käytetään tyypillisesti asuinrakennusten ellei koti on vanhempi putkien tai putket voidaan tehdä lyijyä. Muovi putket on valmistettu polyvinyylikloridista (PVC). PVC on yksi laajimmin käytetyistä rakennusaineet; sitä käytetään vesistöissä eri puolilla maata. Nämä muovi putkia käytetään juomaveden järjestelmien ja jätevesien järjestelmissä.

Jotta voidaan luoda järjestelmä kanavia, putkia luodaan hitsaamalla päät yhteen tai käyttämällä puristusliitin. Kun luodaan putki, on olemassa erilaisia ​​tapoja määritellä ulkohalkaisija. Yhdysvalloissa sitä kutsutaan Nimellinen Pipe Size. Valmistajat voivat saada kaikkia ulottuvuuksia putken tai putken mittaamalla ulkohalkaisija ja paksuus. Vähentämällä paksuutta putken tai putken ulkohalkaisija antaa Nimellinen Pipe Size. Materiaalista riippuen putken, on olemassa myös muita menetelmiä määrittää sen mittauksia.

Putket ja letkut, ennen niiden täytäntöönpanoa tekniikan, on täytettävä tietyt vaatimukset. Nämä testit varmistavat, että putket voivat hoitaa tiettyjä määriä painetta, tiettyjen lämpötila vettä ja tiettyjä määriä vetyä. Lisäksi putket ovat todistettavasti hyväksytty käytettäviksi kaupallisissa ja asuinrakennuksissa.Putket ovat samanlaisia ​​lähes kaikin tavoin. Minimaalinen erot eivät riitä erottamaan kaksi, jos olet insinööri työskentelee jommankumman kohteita.

Yhteenveto

Putki ja putken ovat määritelmän mukaan molemmat ontot sylinterit siirtämään nesteitä niiden läpi.

Mittaukset putkille perustuvat noin vakioläpimitoista ja paksuudet. Putket vaihtelevat sekä paksuuden ja halkaisijan.

Käyttämällä Nimellinen Pipe mitoitus menetelmä antaa kaikki mitat tahansa putki tai putki.

Putket voidaan valmistaa muovista, keramiikka, alumiinia ja monia muita tukeva kohteita.