Ero Steelin ja CopperSteel vs Kupari

Teräs on metalliseos, kun taas kupari esiintyy luonnossa, koska yksi harvoista metalleista, joka esiintyy osana sen luonnollisessa muodossa maailmassa. Steel koostuu raudasta ja vaihtelevia määriä hiiltä; Toisaalta, kupari on alkuaine tunnuksella Cu, ja järjestysluku 29. teräslejeerinki koostuu kahdesta tai useammasta elementtejä, ja se sisältää rautaa ja hiiltä, ​​tai muita metalleja. Ero teräksen ja kuparin on bakteeri korroosio. Kupari on korroosiota maanalaisissa ympäristöissä, ja teräs voi ruostua. Kupari syöpyy kosteassa ilmassa, hitaasti, ja tummuu muodostaen kerroksen kuparioksidia. Teräs, jossa on enemmän hiiltä ja rautaa, se myös ruostu kosteassa ilmassa. Kupari on korkea kapellimestari, ja erittäin suosittu lämpö- ja sähkönjohtavuutta. Teräs on myös hyvä kapellimestari, mutta kupari 's johtavuus on monta kertaa suurempi kuin teräs.

Kupari on sitkeää metallia, ja puhdas kupari on pehmeä, muokattavaksi, nonmagnetic ja kipinöimättömiä, kun taas teräs on magneettista, ja joitakin sen muotoja voidaan manipuloida tehdä erilaisia ​​muotoja ja muodot. Kupari on olennainen eri metalliseoksia, ja teräs on itse seosaineena. Yhteinen käyttö kupari on sotilaallisiin sovelluksiin, aseita, sähköjohdot, LVI sovelluksiin, putkistot, keittiövälineet ja kolikoista. Teräs on rakennusmateriaali, ja useimmiten käytetään tekemään teräsrakenteiden, teräs ovet ja kahvat, naulat ja pultit, autojen, kehykset, huonekalut, astiat ja ruokailuvälineet. Biologisen roolin kupari on, että ihmisen elimistö sisältää noin 1. 4 2. 1 mg per kg kehon painoa. Kupari- puutos tai kertyminen elin voi sekä tuottavat usein sairauksia. On myös todettu eri entsyymejä. Kupari myrkyllisyys voi ilmetä myös, jos kupari astioita on syöpynyt. Teräs, kun seostetaan kromilla tai muita metalleja, käytetään myös kirurgisia implantteja, kuten metalli metalli lonkan ja hammasimplantit. Sitä käytetään myös pöytätasot ja keittiötarvikkeet koska sen hygieeninen ominaisuuksia. Teräs on vahvempi kuin kupari ja voi kantaa enemmän väsymystä. Kupari on sitkeää, ja voidaan kytkeä ohuiksi, vahva ja ohuet langat.

Sekalaisia ​​vaarat eräistä kuparin sovelluksia ovat, että ne eivät ole palonkestävä, he voi tahrata vaatteita ja kohteita pestään vedellä voi syöpyä. Teräs on raskaampaa, ja sen sitkeys vaihtelee suuresti. Kuparin ja teräksen on annettu sekä kolikoissa. Steel loi vuonna 1943 Yhdysvaltain hallituksen oli katastrofi, kun taas kupari on edelleen käytössä monissa maissa, kuten Iso valtion of America, Euroopan valtioiden, Uusi-Seelanti, Australia ja Yhdistynyt kuningaskunta. Kupari on germisidinen ja on oma ainutlaatuinen luonnollinen väri.

Yhteenveto:

1. Kupari esiintyy luonnostaan, koska se on elementti, kun taas teräs on metalliseos.2. Teräs on vahvempi ja raskaampia kuin kupari, ja molemmat voivat syövyttää kosteassa ympäristössä.

3. Kupari on laajalti käytetty sotilas-, sähkö-, kirurginen, johdot ja putket sovelluksia, kun taas terästä käytetään rakennusosat, ovet ja monilla muilla teollisuudenaloilla, kuten autoja.

4. Steel ei käytetä keksitystä, kun taas kuparin kolikoita on edelleen käytössä monissa maissa ympäri maailmaa.