Ero Mill ja FactoryMill vs Factory

Onko sekaannus mylly ja tehdas? Kukaan ei tunnu olevan mitään sekaannuksia puhuttaessa nämä kaksi sanaa. Kun ihmiset sanovat 'mylly,' he 'uudelleen yleensä viitaten mylly tai riisimyllyjen. Mutta tehdas liittyy iso paikka, jossa jotkut tuotteet valmistetaan.

Mylly on paikka, jossa jotkut hionta työ tapahtuu kuten mylly tai riisinjalostuslaitos. Tehdas on paikka, jossa iso koneita tai kasveja on tuottaa koneen tai tavaroita. Tämä tarkoittaa sitä, että kone, joka tarvitaan myllyssä valmistetaan myös tehtaassa. Tässä mielessä, mylly voidaan pitää osajoukko tehtaan.

Kuitenkin 'mylly' käytettiin viittasi tehtaille alkuaikoina, varsinkin teollisen vallankumouksen aikana, kun vesimylly oli polttoaineena sitä. Mutta aikanaan aikaa, termi 'mylly' oli irrotettu tehtaalla ja oli vain kutsua kuin puuvilla mylly, saha, tekstiili mylly, paperitehdas, sokeri mylly, silkki mylly, riisi mylly, ja kuten. Kussakin näistä tehtaiden, raaka-aineet jauhetaan tehdä eri aineista.

Verrattuna tehtailla, tehtaat ovat suuria koneita, koska ne täytyy tuottaa kehittyneempiä koneita ja muita tuotteita. Lisäksi, kuten tuotanto tehtaissa on korkea, heillä on suurta varastoa verrattuna tehtaille. Tehtaissa myös raskaan kaluston suhteen tehtailla.Työvoiman osalta myös, on ero tehtaiden ja tehtaiden. Tehtaat yleensä satama lisää työvoimaa verrattuna tehtailla. Kannalta pääoman tehtailla on suurempi pääomainvestointeja.

Yhteenveto:

1. mylly on paikka, jossa jotkut hionta työ tapahtuu kuten mylly tai riisinjalostuslaitos. Tehdas on paikka, jossa iso koneita tai kasveja on tuottaa koneen tai tavaroita.
2. Kuitenkin tehtaan käytettiin viittasi tehtaille alkuaikoina, varsinkin teollisen vallankumouksen aikana, kun vesimylly oli polttoaineena sitä.
3. Verrattuna tehtailla, tehtaat ovat suuria koneita, koska ne täytyy tuottaa kehittyneempiä koneita ja muita tuotteita.
4. Tehtaita myös raskaan kaluston suhteen tehtailla.
5. Tehtaat yleensä satama lisää työvoimaa verrattuna tehtailla. Kannalta pääoman tehtailla on suurempi pääomainvestointeja.
6. Koska tuotanto tehtaissa on korkea, heillä on suurta varastoa verrattuna tehtaille.