Ero MCCB ja MCBMCCB vs MCB

Sähköä tai sähkövoiman on käytetty teollisuudessa ja kotitalouksien käyttöön alkaen myöhässä 19th luvulla. Se on suuresti muuttunut yhteiskunnan ja eri teollisuudenaloilla, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluja ja sen eri sovelluksia kuljetus-, viestintä-, laskenta, lämmitys ja valaistus.

Se käyttää sähkövirran positiivisin osa virtapiirin sen kielteisimmin osaksi johtaa sähköä. Sähköinen piiri yhdistää sähkökomponentit sallimaan sähkövarauksen virrata suljetussa piirissä tai polku.

Joskus sähköinen piiri on vaurioitunut ylikuormituksen, joka on tarkoitettu oikosulku. Tämä johti kehitystä katkaisijat ovat suojaamiseksi tarkoitetut laitteet katkaisijat. Se tunnistaa automaattisesti viat piirissä ja pysähtyy sähkö- virtauksen ja estää muita vahinkoja.

Katkaisijat luokitellaan rakennetyyppi keskeyttäen tyyppi, rakenteelliset ominaisuudet, ja volttiluokissa. On lämpö, ​​magneettinen, korkean, keskitason ja matalan jännitteen katkaisijat. Pienjänniteverkossa katkaisijat ovat niitä, joita hyödynnetään kotiin, liike, ja teollisuuskäyttöön.

Miniature Katkaisijat (MCB) ja muotoillut asian katkaisijat (MCCB) ovat esimerkkejä pienjänniteverkossa katkaisijat. Ne on suunniteltu suoraan nykyiset sovellukset ja perustetaan kytkinlaitekoteloiden tai Pienjännitepääkeskukset.MCBs ovat pieniä katkaisijat, että voidaan käyttää manuaalisesti ja käytetään pienempiä sähköisiä kuormia, kuten ne, joita tarvitaan talon johdotus. Ne voivat kuljettaa nimellisvirta (sähkövirran, että laite voi kuljettaa ilman ylikuumenemista) enintään 100 ampeeria vain.

Sen laukaisuvirta ei ole säädettävissä, ja sen toimii virta-alue on 0,5-63 ampeerin mikä on paljon vähemmän kuin MCCBs joilla on toimiva nykyisen valikoiman 25-630 ampeeria. MCCBs ovat katkaisijat, joiden nimellisvirta on enintään 2500 ampeeria.

Niitä käytetään sovelluksissa, jotka edellyttävät suurempaa sähkötehoa virtaus kuten teollisuus- ja kaupalliset laitokset. Heidän laukaisuvirta on säädettävissä, ja ne voidaan manuaalisesti tai kauko-ohjatun.
Vaikka MCBs voi vain suojata piirejä yli nykyisestä, MCCBs voi suojata piirejä oikosulkuvirran ja maasulku lisäksi oikosulkusuoja. MCCBs siksi oltava korkeampi oikosulku katkaisukyvyltään kuin MCBs.

Yhteenveto:

1. 'MCB' tarkoittaa 'Ilmakatkaisijat' taas 'MCCB' tarkoittaa 'Molded Case katkaisijat.'
2. MCBs ovat katkaisijat, joita käytetään pienempiä sähkölaitteita kun MCCBs ovat katkaisijat, joita käytetään suurempia sähkölaitteita.
3. MCBs soveltuvat käytettäviksi kotitalouksissa kun MCCBs soveltuvat käytettäväksi kaupallisissa ja teollisissa sovelluksissa.
4. MCBs voi kuljettaa nimellisvirtaa jopa 100 ampeerin vain kun MCCBs voi kuljettaa nimellisvirtaa jopa 2500 ampeerin.
5. Molemmat ovat tyyppiä pienjänniteverkossa katkaisijat ja voidaan manuaalisesti tai kauko-ohjatun.
6. Matka virta MCBs ei voi säätää, kun matka virran MCCBs voidaan säätää.
7. MCBs on vähemmän käyttövirta alue kuin MCCBs.