Ero Aluminized teräs ja ruostumaton teräsAluminoitua teräs vs Ruostumaton teräs

Teräs tulee monia lajikkeita ja jokainen niistä on tiettyjä erityispiirteitä ja ominaisuuksia. Katsokaamme Aluminized teräksen ja ruostumattoman teräksen.

Ensimmäinen asia puhua on taloudellinen näkökulma näiden kahden lajikkeiden teräksestä. Aluminoitu teräs on vähän taloudellinen kuin ruostumaton teräs. Tämä johtuu siitä, että tuotantokustannukset aluminoidusta teräs on pieni verrattuna tuotantokustannuksia ruostumatonta terästä.

Nyt tulossa vahvuus näiden terästen, ruostumaton teräs on vahvempi näistä kahdesta. Ne ovat myös kestävämpiä kuin aluminoidulla terästä. Sen suhteen ruostumista, ruostumaton teräs ei ruostu. Tämä johtuu siitä, että läsnä on kromia. Toisaalta, aluminoidusta teräs voi saada syöpynyt jos alumiini takki rikkoutuu.

Verrattaessa aluminoidusta teräksen ja ruostumattoman teräksen, entinen niistä on korkea lämmönjohtavuus. Toisin kuin aluminoidut terästä, ruostumatonta terästä on suuri lämpölaajenemiskerroin, mikä tarkoittaa, että se voi muuttaa muotoaan, kun se altistetaan yli lämpöä. ? Lisäksi Alumiinipäällysteinen? teräs? mukana sähköstaattinen pinta ja se johtuu siitä, että sitä käytetään lähinnä tekemään pakokaasu järjestelmiä ja äänenvaimentimia.Joitakin yhteisiä valmistettujen tuotteiden aluminoitu teräs ovat vesi lämmittimet, vaihtelee, uunit, lämmittimet ja grillit. Ruostumatonta terästä käytetään myös valmistuksessa monia asioita, kuten astiat, astioita, varastosäiliöt ja jopa rakennusalalla.

Se voidaan myös nähdä, että ruostumattomasta on estetiikan verrattuna aluminoitu teräksestä. Se on mattapinta, kaiverrettu viimeistely ja harjattuna. Siksi ruostumatonta terästä käytetään rakennuksissa, jotka lisäävät sen kauneutta.

Yhteenveto

Aluminoitu teräs on vähän taloudellinen kuin ruostumaton teräs.

Ruostumaton teräs on vahvempi kaksi. Ne ovat myös kestävämpiä kuin aluminoidulla terästä.

Sen suhteen ruostumista, ruostumaton teräs ei ruostu. Aluminoitu teräs voi saada syöpynyt jos alumiini takki rikkoutuu.

Aluminoitu teräs on korkea lämmönjohtavuus kuin ruostumaton teräs.

Toisin kuin aluminoidut terästä, ruostumatonta terästä on suuri lämpölaajenemiskerroin, mikä tarkoittaa, että se voi muuttaa muotoaan, kun se altistetaan yli lämpöä.

Aluminoitu? teräs? tulee parempi sähköstaattisen pintaan.

Ruostumattoman on estetiikka verrattuna aluminoitu teräs. Siksi ruostumatonta terästä käytetään rakennuksissa, jotka lisäävät sen kauneutta.