Ero Lasi ja PyrexLasi vs Pyrex

Ero Pyrex ja lasi on, että Pyrex on karkaistua lasia ja sitä käytetään kokki tavarat taas lasia käytetään pääasiassa arkkitehtuuria ja huonekaluja. Lasi on valmistettu samoista aineista kuin Pyrex mutta karkaisu menetelmiä antaa lasin täysin erilaisia ​​ominaisuuksia. Pyrex tehdään alhainen kerroin laajentamista borosilikaattilasista taas lasi puhalletaan ja puristetaan valmistaa sitä valuprosessin.

Kun tavallinen lasi saa joitakin uusia ominaisuuksia, koska joitakin karkaisu ja muut prosessit, sitä kutsutaan Pyrex. Karkaisuprosessissa, kun sitä sovelletaan valmiiden lasituotteiden kutsutaan Pyrex tekee neljästä kuuteen kertaa voimakkaampi kuin tavallinen lasi tuote. Lämpöä kestävä laatu vastaavat enintään 425 astetta F tekee Pyrex tuotteita erinomaisesti käytettäväksi keittiössä etenkin ruoanlaittoon tai leivontaan tarkoituksiin.

Pyrex lasi murtautuu sileä kuvio tunnetaan paloittelun ja hajoaa pieniksi kuutio palasiksi taas lasi voi murtautua vaarallisia teräviä pitkiä kappaleita. Pyrex tuotettiin vuonna 1915 Corning In. jonka jälkeen maailma Kitchen LLC, joka tekee lasi tuotteiden rekisteröity kauppanimi Pyrex. Ne tuottavat lämpöä kestävät tuotteet, kuten paistopellit, mittaus kupit ja teetä ruukut jne Koska tavallinen lasi ei ole paljon lämpöä kestävä ominaisuuksia, emme käytä niitä suoraan kosketuksissa liikaa lämmitetty tai kylmässä.Yksinkertainen lasi tuotteet eivät sovellu keittiöleikkuutyökaluja koska tahansa äkillinen muutos lämpötila voi aiheuttaa lasin särkymisen välittömästi esimerkiksi kaatamalla kiehuvaa maitoa suoraan kiukaan kylmän lasin tai antaessaan kylmän lasiastiaan kuumaan uuniin suoraan jne Pyrex toisaalta on paljon kestävämpiä ja luotettavampia on tehty kyseiset ja on suurempi toleranssi äkillisiä lämpötilan ja / tai ympäristölle. Kuitenkin, kuten kaikki lasitavara, jotkut turvatoimia tulee noudattaa, jotta vältetään vahinko tai äkillinen onnettomuus. Pyrex olisi käytettävä myös yhdessä joidenkin turvatoimia pelastaa yksittäisiä vaarantanut itsensä vamman tai tuotteen vahingollista. Frozen Pyrex astiat tulee sulattaa ennen kuin niitä käytetään leivontaan ja kuuman alukset olisi annettava jäähtyä ennen jäähdytys. Pyrex tuotteet huoneenlämmössä kestää suoraa hyvin lämpöä mutta säännöllinen lasi eivät sovellu pantavaksi suoraan liedellä tai muita lämmönlähteitä.

Yksinkertainen lasi tehty eri muotoja, värejä ja muotoja käytetään koristelussa vain. Esimerkiksi säännöllinen lasituotteita käytetään olohuoneet, huonekalut ja päivällinen ware tai lasit jne Pyrex ja lasi ovat molemmat löytyy eri paksuisia, laatuja, hintaluokissa ja erilaisia ​​malleja, muotoja ja värejä. Pinta Pyrex ja vakiolaadun lasituotteiden löytyy myös naarmuuntumista pintoja. Toinen merkittävä käyttö lasin on tehdä peilien taas Pyrex käytetään tekemään lab laitteita.

Yhteenveto:
1. Lämmönkestävä lasiesineet tuotteita kutsutaan Pyrex.
2. Pyrex käytetään laajalti laboratoriotyöskentelyyn kuten koeputkia, astiat ja dekantterit sekä keittiötarvikkeet, keittiövälineet ja leivontaan alukset jne.
3. Yksinkertainen lasi ei ole yhtä vahva kuin Pyrex koska Pyrex on neljästä kuuteen kertaan kovemmin rakeinen rikkomatta kuvio.
4. Säännöllinen lasi ei sovi äkillinen muutos lämpötilan mutta Pyrex voi kantaa ja vastustaa äkkinäisiä lämpötilan paremmin kuin lasi.