Ero alumiini ja muoviAlumiini vs Plastic

Alumiinin ja muovin käytetään laajasti jokapäiväisessä elämässä. Joka päivä, käyttö alumiini ja muovi kasvaa. Kuten me kaikki tiedämme, alumiinin ja muovin poikkeavat monin tavoin. Se ei ole ainoastaan ​​niiden ominaisuuksia, jotka molemmat eroavat, mutta myös niiden käyttö.

Koska kolmanneksi yleisin asia maan 's kuori, alumiini ei löydy yksin. Se löytyy yhdessä kalsiumin, raudan ja kaliumin maan päällä. Muovit koostuvat orgaanisista molekyyleistä.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä muovin ja alumiinin on, että entinen voidaan muovata eri muotoihin. Toinen etu muovia on, että se ei lahoa; muuttuvat sääolosuhteet ei vaikuta muovia. Toisaalta, sääolosuhteet voi olla vaikutusta alumiinia. Tämä tarkoittaa, että muovituotteet, joka on pidempi kuin alumiini tuotteita.

Verrattaessa vahvuus kahden materiaalin, alumiini on vahvempi kuin muovia. Ei myöskään lisämateriaaleja vahvistamiseksi tarvitaan alumiinia. Päinvastoin, muovi on valmistettu vahva fuusioimalla se lasi tai terästä, mutta silloinkin ne eivät ole yhtä vahvoja kuin alumiini.

Yksi ero, joka voidaan nähdä, että alumiini on hyvä johdin sähköä, kun taas muovit eivät ole. Verrattuna muovi, alumiini on kestävämpi. Alumiini on myös enemmän vetolujuus, mikä tekee siitä hyvä tehdä osien junien ja lentokoneiden.

Se voi myös havaittu, että muovit ovat kevyempiä kuin alumiini.

Kun tarkastellaan ympäristönäkökohdat, muovi on vaarallisempi kuin alumiini. On helppo kierrättää alumiini, kun taas muovi on vaikea kierrättää. On hyvin vaikea päästä eroon muovit; se ei hajoa tai hajoavat.

Viimeiseksi, muovi on halpa valmistaa verrattuna alumiinia.Yhteenveto:

1. Muovi voidaan muovata eri muotoihin.

2. Sääolosuhteet ei ole vaikutusta muovia. Toisaalta, sääolosuhteet voi olla vaikutusta alumiinia.

3. Ei ylimääräisiä materiaaleja vahvistamiseksi tarvitaan alumiinia. Päinvastoin, muovi on valmistettu vahva fuusioimalla se lasi tai terästä.

4. Alumiini on hyvä kapellimestari sähköä, kun taas muovit eivät ole.

5. Kun verrataan muovi, alumiini on kestävä ja on enemmän vetolujuus.

6. Se on helppo kierrättää alumiini, kun taas muovi on vaikea kierrättää.