Ero alumiini ja lasikuitu veneitäAlumiini vs Lasikuituveneiden

Vertailtaessa alumiini ja lasikuitu veneiden on ikivanha taistelu lasikuidusta versus alumiinia. Vene-rakennusmateriaali, jos verrataan puolesta suorituskyvyn ja arvon, alumiini veneet ovat halvempia ja lasikuitu veneet ovat kalliimpia. Alumiini veneet ding osuessaan kovalla esineellä, ja olisi vaikea korjata joissakin tapauksissa taas lasikuitu veneet ovat vahvoja ja joustavia. Alumiini voidaan hitsata, ja lasikuitu ei, mikä tekee alumiiniveneitä helpompi korjata.

Modern Lasikuituveneiden tulevat vaahdotus vaahtoa, ja älä käytä mitään puuta niiden valmistuksessa. Ne ovat tasainen veteen, ja kelluvat helposti. Lasikuitu runko on hauras, ja käänteinen-chine rungon pakottaa veden spray molemmin puolin leikkaamalla sen läpi. Alumiini rungon on suorakaiteen muotoinen, ja aurat veden läpi sen sijaan, että leikkaamalla se. Se voi olla vaikea korjata.

Lasikuituveneiden voi rikkoa, ja alumiini veneitä voi taipua. Lasikuitu voidaan muotoilla, kun taas alumiini ei voida valaa, mutta vain hitsattu tahansa muotoon. Lasikuituveneiden ovat vähemmän meluisia, ja anna kiinteä ratsastaa, kun taas alumiini veneet tuottaa kova ääni heidän rungon. Alumiini, jos kaavittu, voidaan korjata helposti, mutta lasikuitu on vaikeampaa, jos vahingoittunut tai naarmuuntunut. Lasikuituveneiden ovat korroosionkestäviä, kun taas alumiini veneitä ei voi vastustaa korroosiota suolaisessa vedessä, jos ei huolehdita ja sinetöity. Lasikuituveneiden ovat joustavia, kun taas alumiini veneet taipua, ja niitit voi vuotaa.

Lähes kaikki Lasikuituveneiden voi tallentaa jopa 60 litraa kaasua sisäänrakennettu kaasusäiliö pilssiin alueella alle lattialle. Kun taas alumiini veneissä on kuori tyyppisuunnitelman, ilman runsaasti säilytystilaa, joten ylimääräinen polttoaine voi olla omalla tavalla suurimman osan ajasta. Jos aiot kalastaa pienissä järvissä tai jokiin, alumiini voi olla paras vaihtoehto, mutta jos aiot mennä suuret järvet ja meret, lasikuitu on oltava. Lasikuitu alumiini kestää vaikeita sääolosuhteita.

Toinen merkittävä ero voimme löytää on suunnittelussa, istuimet ja tallennuskapasiteetti. Lasikuituveneiden on tilavampi, jossa on mukava istua ja runsaasti säilytystilaa, verrattuna alumiinia.

Alumiini veneet ovat hyviä pitkäikäisyys, ja pysyvät hyvässä kunnossa pitkään, toisin kuin lasikuitu. Alumiini veneet ovat paitsi suosittuja, mutta vakio veneen rakennusmateriaali valmistukseen luksushuviveneiden. Alumiini veneet ovat kevyitä, enemmän nopeutta, ja lommo kestävä. Lasikuitu on hauras luonteeltaan, joten ne voi haljeta, jos haluat muuttaa veneen rungon, kun taas alumiini veneet voivat vain lommo vähän. Lujitemuoviveneiden materiaali koostuu öljypohjaisten kemikaalien ja on palavaa, kun taas alumiini on yleensä tulenkestävä.Yhteenveto:

1. Alumiini veneet ovat kevyitä, ja yleensä tulenkestävä.

2. Lasikuituveneiden valmistetaan öljypohjaisten kemikaalien ja ovat palavia.

3. Alumiini veneet ovat halvempia kuin lasikuitu veneitä.

4. Lasikuituveneiden voi halkeilla tai murtua, ja alumiini voi taipua ja lommo.