Ero Lasi ja akryyli akvaariotLasi vs akryyli akvaariot

Akvaariot tulevat lasia tai akryylia. Yksi törmännyt suuria eroja näiden kahden akvaariot.

Kun tarkastellaan lasi- ja akryyli akvaariot, molemmilla on omat etunsa ja haittansa. Akvaariot lasia ovat aina olleet suosikki koska niitä on käytetty jo pitkään ja ne antavat tunteen kuninkaallisen ilmeen.

Akryyli akvaariot tiedetään olevan vahvempi, joustavampi ja pehmeämpi kuin säiliöissä lasista. Kala tankit lasista taipumus rikkoa tai jopa pirstoutua on terävä vaikuttaa siihen. Vaikka akryyli akvaariot voi myös murtua jonkin verran vaikutusta, vain hyvin vahva voima voi haljeta tai pirstoutua niitä.

Toinen ero välillä havaittiin Lasi ja akryyli akvaariot on niiden paino. Akryyli akvaariot painavat noin 50 prosenttia vähemmän kuin akvaariot lasista. Tämä tarkoittaa, että akryyli akvaariot ovat helpompia käsitellä ja niitä voidaan siirtää paikasta toiseen helposti.

Toisin Glass akvaariot, akryyli akvaariot eristää 20 prosenttia parempi. Tämä auttaa vähentämään lämpötilan vaihtelut, mikä säästää in chiller laskuja.

Toinen asia, joka voidaan huomata, että akryyli akvaariot tulevat vähemmän vuotoja kuin akvaariot lasista. Tämä johtuu siitä, akryyli akvaariot ovat molekyylirakennetta hitsattu. Akryyli akvaariot on vapaampi näkymä kuin akvaariot lasista. Tämä johtuu siitä, akryyli 's avoimuutta luokitus on noin 90 prosenttia.

Lasi on vaikea tyhjästä katsoo, että on helppo tehdä tämän akryyli. Lisäksi akvaariot lasista olisi paksumpi kuin akryyli akvaariot.

Yhteenveto1. Akryyli akvaariot tiedetään olevan vahvempi, joustavampi ja pehmeämpi kuin säiliöissä lasista.

2. akvaariot lasista taipumus rikkoa tai jopa pirstoutua on terävä vaikuttaa siihen. Vaikka akryyli akvaariot voi myös murtua jonkin verran vaikutusta, vain hyvin vahva voima voi haljeta tai pirstoutua niitä.

3. Akryyli akvaariot painavat noin 50 prosenttia vähemmän kuin akvaariot lasista.

4. Akryyli akvaariot ovat helpompia käsitellä ja niitä voidaan siirtää paikasta toiseen helposti.

5. Toisin Glass akvaariot, akryyli akvaariot eristää 20 prosenttia parempi.

6. Akryyli akvaariot tulevat vähemmän vuotoja kuin akvaariot lasista.