Ero Kaksivaiheinen uuniin ja yksi vaihe uunissaKaksivaiheinen uunin vs Yksi vaihe uunissa

Ihmiset yleensä hämmentyä kun etsit uunien koska on olemassa useita lajikkeita. Valittaessa uunit, ihmiset otettava huomioon eri näkökohtia, kuten hinta ja tehokkuus. Markkinoilla voi valita yhdessä vaiheessa uunin ja kaksi salvia uunissa.

Vaikka nämä kaksi uuneissa on korkea hyötysuhde, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin. Yksi tärkeimmistä eroista yhdessä vaiheessa uunin ja kaksivaiheinen uunissa on suhteen BTU korko. Yksi vaihe uunissa aina toimii täydellä kapasiteetilla (yksi BTU), kun on tarvetta lämmön. Toisaalta, kaksivaiheista uunissa käy alhaisella BTU nopeudella ensimmäisen vaiheen aikana. Toisessa vaiheessa otetaan käyttöön vain, jos ensimmäinen vaihe ei pysty ylläpitämään vaaditun asetettu piste. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksivaiheinen uunin käyttää vähemmän polttoainetta kuin yksi vaihe uunissa.

Kaksivaiheinen uunissa voidaan kutsua kahtena erillisenä uuneissa. Etuna Kaksivaiheisen uunissa on, että yksi vaihe toimii aikana leuto talvi ja toinen kulkee aikana kylmempi talvi. Mutta tätä mahdollisuutta ei ole käytettävissä yhdessä vaiheessa uunin on vain yksi uunissa.Kun verrataan yhdessä vaiheessa uuniin, kaksivaiheisen uunissa jakaa lämmön tasaisemmin. ? Lisäksi kaksivaiheinen uuni toimii hiljaisempi ilmakehässä, toisin kuin yhdessä vaiheessa uunissa.

Kaksivaiheista uunissa kestää pidempään kuin yksi salvia uunissa. Kun verrataan kahden uunin, kaksivaiheinen uuniin toimii alhaisemmalla nopeudella. On myös johdonmukainen lämpövirta käytettäessä kaksi salvia uunissa. Yksi vaihe uunissa on vain yksi nopeus uunissa puhallin taas kaksivaiheinen uuniin tulee monen nopeuden uunissa puhaltimet.

Yhteenveto

Yksi vaihe uunissa aina toimii täydellä kapasiteetilla (yksi BTU), kun on tarvetta lämmön. Toisaalta, kaksivaiheista uunissa käy alhaisella BTU nopeudella ensimmäisen vaiheen aikana. Toisessa vaiheessa otetaan käyttöön vain, jos ensimmäinen vaihe ei pysty ylläpitämään vaaditun asetettu piste.

Etuna Kaksivaiheisen uunissa on, että yksi vaihe toimii aikana leuto talvi ja toinen kulkee aikana kylmempi talvi. Mutta tätä mahdollisuutta ei ole käytettävissä yhdessä vaiheessa uunin on vain yksi uunissa.

Kun verrataan yhdessä vaiheessa uuniin, kaksivaiheisen uunissa jakaa lämmön tasaisemmin.