Ero Silicon ja silikoniSilicon vs silikoni

Silicon ja silikoni, vaikka kuulostava samanlainen, ovat täysin erilaisia ​​aineita yhden olento ihmisen aiheuttamien ja muiden luonnon.

pii
Pii on alkuaine luonnossa esiintyviä pinnalla maapallon. Se on yksi kaikkein runsas elementit planeetallamme, toinen vain happea, jotka muodostavat jopa 27 prosenttia keskimääräisestä kallion pintaan. Tämä elementti sidoksia hapen muodostaen silikaatteja. Muutamia hyvin yleisiä esimerkkejä silikaattien ovat: kiille, kvartsi, Jadeiitti, maasälpää, ja paljon muuta. Puhtaasta piistä on harvinaista luonnossa. Kuitenkin sen puhtaassa muodossa, pii esiintyy harmaina kiteinä, joilla on metallinen kiilto.
Silicon on ominaiset ominaisuudet. Se on ihanteellinen puolijohteiden, ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että valmistetaan useita tietokoneen käsittely laitteita. Se on ydin tietotekniikan vallankumouksen. Sitä käytetään myös valmistuksessa aurinkokennoja. Pii on erittäin kuumuutta. Tämän vuoksi erikoinen ominaisuus, piitä valmistuksessa käytetty tulenkestävä tuotteita. Sitä käytetään valmistuksessa keraaminen laatta, lasi, tiili, ja kuumuutta kestävä keittiö apuvälineitä.

Silikoni
Silikoni on ihmisen aiheuttama tuote. Se on polymeeri valmistettu pii-, hiili- ja happi. Se on saatavilla kiinteä, neste, samoin kuin geeli. Se on saanut useita teollisissa sovelluksissa. Nestemäisessä muodossa, kuten nestemäinen silikoni, sitä käytetään voiteluun osat koneita. Sitä käytetään myös vedenpitävä tiiviste ikkunoiden sen paksumpi, kumilla versio.
Silikoni on joustava, läpinäkyvä, ja hänellä kosteudenkestävä ominaisuuksia siinä fysikaalisessa muodossa. Kemiallisesti se on inertti. Silikoni osoittautuu hyvä sähköinen eriste ja lämpöä kestävästä aineesta. Uuni pihdit, pannulla haltijat, ja monet muut keittiön tuotteet valmistetaan avulla kyseisen tuotteen. Pidämme lisäksi 's käytetty pinnoitteita. Silikoni-pinnoitteet on non-stick ominaisuuksia, jotka ovat mahdollistaneet niiden käyttöä tuotannossa silikoni bakeware.

Tarttumattoman kiinteistön tämän ihmisen aiheuttama, hämmästyttävä polymeeri valjastetaan muottien. Sitä käytetään valu tuotteita, kuten hartsit, seokset, kumi ja vaahtomuovi. Puolikiinteä silikonirasvaa ja silikonirasvalla ovat myös edullisia tuotteita teollisuudessa.

Lisäksi silikoni löytää sen käyttöä lääketieteellistä apua. Sitä käytetään antasidina. Sitä käytetään myös implantit eri muodoissa, sydämentahdistin, ja jopa Nivelproteesit. Tätä materiaalia käytetään valmistuksessa lasten 's kohteita, kuten: lelut, nännit tuttipulloille, ja kauneuden tuotteita. Monet shampoot ja hoitoaineet valmistetaan nestesilikoni. Vuonna geelin muodossa sitä käytetään hiusten muotoilutuotteita.Sitä käytetään myös liimana ja liuotin orgaanisia aineita. Se osoittautuu ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisesti käytetyistä materiaaleista.

Yhteenveto:

1. Pii on elementti, kun silikoni on polymeeri piitä.

2. Silicon esiintyy luonnossa, kun silikoni on ihmisen aiheuttama.