Ero Alumiini ja galvanoitu teräs



Alumiini vs galvanoitu teräs

Ero alumiinia ja galvanoitua terästä saadaan vertaamalla ominaisuuksia sekä. Alumiini on metallia, ja se on kaikki ominaisuudet metallin C, jotka ovat: Se on sitkeää, korroosionkestävä, joustava ja hyvä terminen kapellimestari. Alumiini on myös sää kestävä ja voidaan koneistaa, ohentaa osaksi johdot ja lakanat tai juotettu. Alumiini tekee seokset yhdessä muiden metallien, ja alumiiniseokset ovat tunnettuja kevyt ja kustannustehokas ominaisuuksia. Kun taas galvanoitu teräs saadaan, hiiliterästä kastetaan sulaa sinkkiä, joka tarttuu kiinni terästä kuin ohut kalvo. Teräs on metalliseos raudan, ja tunnettu sen vahvuus, ja käytetään rakentamiseen tai rakennusmateriaaliksi. Se voi syövyttää ja jotta se anti syövyttävä, galvanointi prosessi teräksen tarvitaan. Italialainen Luigi Galvani keksi tämän prosessin, jotta teräs voidaan tallentaa korroosiolta tai ruoste pinnoite sinkki.

Galvanointi prosessi hiiliteräksen tuottaa erilaisia ​​vaikutuksia, joka auttaa valmistuksen eri puolilla teollisuuslähetysten, ja se on saatavilla eri muodoissa. Galvanoitu teräs käytetään myös rakentamiseen asuntojen kehyksiä, kuorma- ja linja-elinten, kodinkoneet, sähkö tornit, metalli ämpärit, ja muita erilaisia ​​kohteita olennainen meidän käyttö jokapäiväisessä elämässä.

Alumiini on alhainen tiheys, mikä johtaa korkeampaan lämmönvaihto verrattuna galvanoitu teräs. Eri teollisuuden laitteissa, alumiini on edullisempi kuin sinkittyä terästä, koska sen parempaa suorituskykyä ja kevyt. Alhainen tiheys metalli auttaa sen olevan parempi terminen kapellimestari. Jos paino on huolissaan, alumiini vs. sinkittyä terästä voittaa. Sen laatu on kevyt, tehokas lämmön transferrer, sen jäähdytys ja sulatuksen ominaisuuksia, samoin kuin sen kustannustehokas etuja, jotta se paremmin materiaalista kuin teräs.

Alumiini ovat myös edullisia yli sinkittyä terästä johtuen niiden anti bakteerien ominaisuuksia ja helppo puhdistaa luontoa, varsinkin kun on elintarvike. Verrattuna kova ja sileä alumiinipinnat, sinkitty teräs pinnat ovat huokoisia ja karkeita, johon mahtuu ja kerääntyä bakteereita ja saastuttaa elintarviketeollisuuden.

Sinkitty teräs on ihanteellinen materiaali käytetään niihin prosesseihin, joissa kaustisen soodan ja kaliumhydroksidi ovat mukana, koska galvanoitu teräs on sinkki kalvo, joka on vastustuskykyinen lievä emäksisiä liuoksia; enemmän kuin alumiini. Alumiini ja galvanoitu teräs ovat keskenään yhteensopivia, ja vierekkäin on galvaaninen mittakaavassa. On monia alumiini understructures galvanoidun ulkotiloissa on rakennettu kuluneen puolen vuosisadan.

Yhteenveto:



1. Alumiini on metallia, kun taas sinkittyä terästä saadaan kuuma upotus prosessi, jossa hiiliteräksestä upotetaan sinkkiä.

2. galvanoitu teräs on huokoinen ja karhea pinta, joka on vaikea puhdistaa.

3. Alumiini pinnat ovat kovat ja sileät, mikä auttaa poistamaan bakteerien kasvu helpon puhdistusmenetelmä.

4. Alumiini ja galvanoitu teräs ovat keskenään yhteensopivia.