Ero peittävyys ja FlowOpasiteetti vs Flow

'Peittävyys' ja 'flow' ovat pohjimmiltaan Englanti kieli sanoja, mutta tässä artikkelissa keskustelemme eroa peittävyyttä ja virtaus 'sivellintyökalut' käytetään Photoshop tai muu digitaalinen graafinen editori ohjelmia luonnoksia ja maalaus työkaluja tänään digitaalinen luovuus. Harja työkalut ovat tärkein tai kaikkein keskeisiä keinoja tahansa digitaalinen graafinen editori ohjelma sekä kaikki maalaus ja hahmotella ohjelma. Harja työkalut ovat perusvälineet jotka ovat välttämättömiä lisääminen, muuttaminen tai poistaminen mitään. Kaksi tärkeimpiä ominaisuuksia sivellintyökalut ovat niiden peittävyyttä ja virtaus.

Opasiteetti ja virtaus on esitetty harjan valikossa numeerinen prosenttiosuudet. Läpinäkymättömyys ja virtaus harjaa voidaan muuttaa sen prosenttiosuuden. Se voi joko lisätä tai vähentää. Liukukaukosäädin ilmestyy kun klikkaa Harjasuutin, ja liukukappale voidaan käyttää ohjaamaan peittävyyttä ja virtaus harjan kohti vaatimukset.

sameus
Opasiteetti pohjimmiltaan ohjaa voimakkuus tahansa väri valittu. Se tarkoittaa sitä, kuinka paljon pohjakerros on näkyvissä, kun väri levitetään. Jos opasiteetti on 0%, sitten pohjakerros on täysin näkyvissä. Harja ei jätä mitään merkkiä, ja väri on läpinäkyvä tai katso läpi. Jos opasiteetti on 100%, niin pohjakerroksen ei näy ollenkaan. Koska sanan voi päätellä, se on läpinäkymätön. Eli se ei ole läpikuultava eikä avoin. On käsittämätön valolle. Opasiteetti on paineen Harjasuutin; painetta voidaan kontrolloida sitä. Läpinäkymättömyys väri jos on asetettu 50%, ei anna tiheys värin lisäys ei väliä kuinka monta lyöntiä väriä käytät.Virtaus
Flow pohjimmiltaan ohjaa hajonta värin. Se viittaa nopeutta, jolla värin on hajallaan. Kun harja on masentunut, tiheys (opasiteetti) värin kasvaa kohti määrästä päättää virtaus ominaisuus kunnes haluttu opasiteetti saavutetaan. Jos prosenttiosuus virtaus on pienempi, virtaus harja on hidasta, ja harja kuva on enemmän satunnaista. Jos se on asetettu korkeampi prosenttimäärä, niin on jatkuva virtaus, joka tekee maalin tai värin näyttävät tasaisempi. Jos esimerkiksi harja on asetettu 50% virtauksen ja 100% opasiteetti, yksi isku harjan on tarpeen saada 100%: n liike, joka on täytetty. Kun taas jos virtaus on 100% ja opasiteetti 50%, enemmän kuin yksi isku täyttämiseen alueella. Yksinkertaisemmin sanoen voimme sanoa virtaus on määrä maalia hajallaan iskua kunnes peiton on saavutettu.

Yhteenveto: