Ero Alumiini ja MuovipullotAlumiini vs Muovipullot

On lähinnä kaksi vaihtoehtoa päättäessään juomapakkausten, joka on alumiinia tai muoviastioita. Ne ovat aivan erilaiset, vaikka ulkopuolella, ne näyttävät hyvin samanlaisilta. Ja erot kahden materiaalin johtaa myös osaksi erilaisia ​​vaikutuksia niillä on ympäristöön, sekä ihmisiä.

Muovipullot tehdään käyttäen suuria määriä öljy-, kun taas alumiini pullot valmistetaan puhdistetusta bauksiittimalmista. Kuitenkin kunkin pullon on tiettyjä etuja verrattuna muihin. Vaikka muovipulloissa sisältävät BPA (bisophenol), alumiini pullot eivät. BPA on luotettavasti liitetty useita terveysriskejä, merkittävimpänä yhteys tiettyjen syöpien.
Toinen ero on, että vaikka muovipullot voidaan sulkea uudelleen avaamisen jälkeen, ei voi sulkea uudelleen alumiinipulloon kerran avattu. Tämä tekee muovipullot enemmän kannettavia kuin alumiini pullot. Lisäksi se tarkoittaa sisällön on vähemmän altis saastuminen muovipullossa avaamisen jälkeen kansi.

Muovipulloja niiden vakiokoko pitää enemmän nestettä (20 oz) kuin alumiini pullot heidän standardikokoa (12 oz) .Vaikka tietyntyyppisiä muoveja ei suositella toistuvaan käyttöön, useimmat muoveja käytetään useammin kuin kerran. Alumiini pullot on myös vuori, joka estää metallin liukeneminen pullon sisältö, joka voi olla haitallista käyttäjille 'terveyttä.Alumiini pullot pitää nesteitä kylmempi pitempään kuin muovipulloja. He myös sietää paljon paremmin kovassa käytössä kuin muovipulloja.

Vaikka molempia materiaaleja voidaan kierrättää, alumiini pullot ovat tehokkaampia kierrättää 50% voidaan kierrättää verrattuna 10% muovia. Koska öljy käytetään kierrätykseen, muovin vaatii enemmän energiaa kierrättää siten, se tulee kalliiksi kierrättää uudestaan ​​ja uudestaan, vaikka alumiinia voidaan kierrättää useita kertoja, koska tarvitaan vähemmän energiaa. Myös enemmän muovista kierrätetään, sitä enemmän se heikentää laatua.

Yhteenveto
Alumiini pullot valmistetaan bauksiitin mineraaleja taas muovipullot ovat peräisin raakaöljystä.
Muovipullot ovat suurempia niiden vakiokoko kuin alumiini pullot (20 oz 12 oz vastaavasti).
Muovipullot on vaihdettavat kannet, kun alumiini pullot ei voida sulkea uudelleen avaamisen jälkeen.