Ero Alumiini ja Iron päämiehet



Alumiini vs Iron päämiehet

Jos meillä on samankaltaisia ​​rautaa ja alumiinia päätä, ne näyttävät identtiset, vain materiaalista ne on tehty olisivat erilaiset. Ulkoisesti, he molemmat olisivat näyttävät samaa, mutta sisäisesti, ne olisivat erilaisia ​​sytytystulpat. Alumiini päät tiivisteitä, jotka ovat istuimen tyyli pitkävartiset, kun taas rauta päät on kartiosovit--tyyliä ja lyhyet ulottuvilla sytytystulpat. On tunnettu vanha teoria, että alumiini- päät on enemmän puristussuhde koska ne haihduttaa enemmän lämpöä, kun taas rauta päät pystyvät tekemään enemmän valtaa, koska kammion lukittuu lämpöä.

Testit on suoritettu useita kertoja todistaa tämän teorian, että alumiinin ja raudan päätä mitään mahdollisuus varmistaa, että lämmöneristys ominaisuudet vaatisivat eri sytytyksen ajoitus asetuksia.

Muut kysymykset myös nousta, kuten lisäksi lämmön maksujen, ovat rauta päätä parempi kuin alumiini päätä, ja mitkä ovat muita etuja, jos käytämme alumiinia päämiehiksenne rauta päätä, lisäksi paino? Alumiini on kevyempi, sitkeä, ja voidaan koneistaa sen sijaan valettu; rauta on hauraampi ja vaurioitua johtuvat lämpötilan muutoksista. Alumiini on vähemmän painoa kuin rautaa, ja on helpompi korjata kuin hyvin.

Monet ihmiset haluavat alumiinia päätä niiden suorituskykyä, ja pitävät niitä luonnostaan ​​parempi kuin rauta päätä. Huolimatta siitä, mikä materiaali C rauta-, alumiini- tai kobolttia C käytetään rakentaa päät, niiden suorituskyky on lähes sama.

Näkökulmasta eroa alumiinin ja raudan päät, olisi vääntömomentti, koska määrä vääntömomentti tekee alumiini voittaa rauta päätä. Alumiini päät on korkeampi puristus, ovat kevyitä ja niillä on paremmat portteja verrattuna rauta päätä. Kuitenkin rauta päät ovat yleensä mieluummin päivittäin kuljettajat, koska se ei kehitä ongelmia, kuten alumiinia päätä ajan. Alumiini päät on ehkä poistettava ja korjata useammin kuin rautaa päätä. Iron päät ovat halvempia kuin alumiini, ja kestävä myös, koska niillä on vähemmän puhalletaan tiivisteitä ja vähemmän halkeamia.

Toinen syy, miksi rauta päät ovat edullisia, että ne eivät siirrä paljon lämpöä poltossa, kuten alumiinia. Rautaa ja alumiinia päät on erilainen virtauksen samoin. Iron päät on kyky tehdä enemmän hevosvoimia kuin alumiini päätä, koska niillä on pieni ero määrä vääntöä. Muu kuin, että ei ehkä ole mitään eroa vallassa.



Yhteenveto:

1. Alumiini ja rauta päät voivat näyttää samalta ulkoisesti, mutta on eri sytytystulpat sisäisesti.

2. Alumiini on kevyt ja helppo korjata.

3. Rauta päät ovat raskaampia, mutta kestävämpi.

4. Alumiini päät ovat pienemmän määrän vääntöä, mutta ne vapauttavat liikaa lämpöä palamisen aikana.