Ero Muovattavuus ja muokattavuus sitkeys vs muokattavuus

Sitkeys ja muokattavuus ovat ominaisuuksia metalleja, jotka osoittavat erityispiirteet. Se on sitkeys ja muokattavuus ominaisuus, joka auttaa metalleja muodonmuutoksen.

Sitkeys sanotaan olevan omaisuutta materiaalin venyttää saamatta vaurioitunut. Metallit, joilla on sitkeä ominaisuus voidaan venyttää osaksi johtoja. Esimerkkinä on kuparilankaa.

Muokattavuus sanotaan olevan omaisuutta materiaalin muodonmuutoksen puristuksessa. Metallit ottaa muokattaviksi ominaisuus voi kääriä tai lyöty levyiksi. Esimerkkinä on alumiinifolio.

Useammassa Yksinkertaisesti sanoen, sitkeys tarkoittaa venyttely johdot ja muokattavuus tarkoittaa pelaajan levyjä,

Sitkeys tarkoittaa, että metalli voi muuttaa toiseen muotoon vetämällä, puristamalla tai kiertämällä. Toisaalta, Muokattavuus tarkoittaa, että metalli-
Voidaan muuttaa toiseen muotoon pelaajan tai lyömällä sitä kovaa.

Sitkeys viittaa myös kykyä metalli muuttaa muotoaan alle vetojännitys. Muokattavuus viittaa kykyyn metallin muuttaa muotoa puristusjännityksessä.Metallinen 's sitkeys mitataan tarkastelemalla sen vetolujuus. Vetolujuus tutkii kuinka pitkälle metallia voisi venyä murtumatta. Metallinen' s muokattavuus mitataan katsomalla kuinka paljon painetta se kestää katkeamatta.

Mutka testi on yleisesti käytetty määritettäessä, venyvyys metallista.
Kulta ja hopea ovat huippuyliopistoja sitkeä ja muokattavaksi metalleja.

Kaksi ominaisuudet Muokattavuus ja sitkeys ei aina vastaa in metalleja. Esimerkiksi kulta on muuntuva ja sitkeää ja lyijy on ainoastaan ​​muokattavaa.

Yhteenveto

1. Sitkeys ja muokattavuus ominaisuudet auttavat metallien muodonmuutoksen.
2. Sitkeys voidaan sanoa olevan omaisuutta materiaalin venyttää saamatta vaurioitunut. Muokattavuus voidaan sanoa olevan ominaisuuden aineiden muodonmuutoksen puristuksen alaisena.
3. Sitkeys viittaa myös kykyä metalli muuttaa muotoaan alle vetojännitys. Muokattavuus viittaa kykyyn metallin muuttaa muotoa puristusjännityksessä.
4. metalli 's sitkeys mitataan tarkastelemalla sen vetolujuus. Taivutuskoe on yleisesti käytetty määritettäessä, sitkeydestä metallista.
5. metalli 's muokattavuus mitataan katsomalla kuinka paljon painetta se kestää katkeamatta.