Ero PP ja HDPEPP vs HDPE

PP
'PP' tarkoittaa 'polypropeeni'. On myös nimitystä polypropeeni. PP on termoplastinen polymeeri, joka on valmistettu monomeeristä, jota kutsutaan propeenia. Se kestää hyvin happoja, emäksiä, ja kemialliset liuottimia ja tuotetta käytetään tekstiili-, pakkaus-, paikallaan, komponentteja autojen, uudelleen käytettävät säiliöt, jne.
ominaisuudet

PP on kiteisyys väliaineena LDPE, low-density polyeteeniä ja HDPE, HD-polyeteeniä. Suurin osa kaupallisista polypropeenia on isotaktinen. PP on joustava ja kova kun kopolymeroida etyleeniä. Tämä ominaisuus mahdollistaa sen käytettävä tekninen muovi.
Yleensä se on läpinäkymätön ja värillinen. Kun väritön, se voi olla läpinäkyviä mutta ei helposti tehdä läpinäkyväksi. On väsymys vastustuskykyinen hyvin suuri.
Isotaktinen PP sulaa 171 celsiusastetta; kaupallinen PP sulaa erilaisia ​​alkaen 160 asteesta 166 asteeseen.
PP hajoaa altistumisesta UV-säteilylle ja lämpöä, kuten auringonvalon. Kun halventava, se osoittaa ristikkäin halkeamia, jotka syvenevät kanssa toistuva altistuminen. Tämä johtuu muodostuminen karboksyylihappojen ja aldehydit.

valmistus

Ja ekstruusiolla menetelmiä käytetään sulaa polypropeenia. Ne auttavat tuotannossa kehrätyt ja sulattaa-puhalletaan kuidut. Muotoiluun käytetty tekniikka on nimeltään ruiskutetaan laudaksi. Jotkut tekniikoita, kuten injektio-venytys ja muottiinpuhallus käytetään myös.

Sovellukset

Eri valmistusmenetelmillä johtaa erilaisiin tuotteita käytettäväksi. Jotkin sovellukset ovat: suodattimet, vaipat, kasvonaamiot, kuppeja, säiliöt, autonosien, paristot, taloustavarat, jne.

HDPE

'HDPE' tarkoittaa 'high-density polyeteeni' tai PEHD, polyeteeni tiheäksi. HDPE on polyeteeni termoplastinen, joka on valmistettu käyttämällä öljy.

ominaisuudet

HDPE on enemmän vetolujuus ja molekyylien väliset voimaa kuin LDPE. Tämä vahvuus johtuu pikku haarautumisen tällä on molekyylitasolla.

Se on erityinen vahvuus, joka on lisääntynyt, koska ero tiheys ylittää ero tiheys.Se on erittäin kova ja läpinäkymätön.

Se kestää erittäin korkeita lämpötiloja jopa 110 astetta jatkuvasti ja lyhyempiä jännevälit ajan, lämpötila niinkin korkea kuin 120 astetta.

Se ei kestä autoklavoimalla olosuhteissa.

HDPE on vastustuskykyinen erilaisia ​​liuottimia.

valmistus

Se on valmistettu katalyyttisellä eteenin polymerointiin. Polymerointi tehdään joko suspensiossa, kaasu- tai ratkaisu faasireaktoreista. Vähentää haaran, komonomeerit lisätään HDPE alemmilla tasoilla. Nämä komonomeerit ovat butaani, oktaani, ja heksaani.

Sovellukset

HDPE on erilaisia ​​sovelluksia, kuten pyrotekniikkaa kauppa, puumuovikomposiitit, puupohjaiset, kaatopaikoilla soluksi vuori, vesijohdot, backpacking kehykset, taloustavarat, putkistot, jotka ovat kemiallisesti kestäviä, teräsputkia, jotka on suojattu korroosiota vuoria, säiliöt, muovia kirurgia sovelluksia, maakaasu putkia jne

Yhteenveto:

1. 'PP' tarkoittaa 'polypropeeni' ja 'polypropeeni'; 'HDPE' tarkoittaa 'high-density polyeteeniä.'
2. Se on valmistettu propyleeni; HDPE on valmistettu öljy.
3. kiteisyys PP on pienempi kuin HDPE.
4. sulamispiste PP on 160-166 astetta; HDPE voi kestää lämpötiloja jopa 120 astetta.
5. Molding ja puristus menetelmiä käytetään yhdessä puhallusmuovausta sen valmistus. HDPE valmistetaan polymeroinnilla ja komonomeerit lisätään vähentämään aluevaltaus.