Ero Lämpöpumppu ja FurnaceLämpöpumppu vs. Furnace

Lämpöpumppu on termi yleisesti käytetty lämmön siirtämiseen tai liikkeitä laitteita, ja koneet kuten jääkaappien, ilmastointilaitteiden ja pakastimet. Toisin kuin lämpö moottoriin, lämpöpumppu muuntaa mekaanisen energian lämpöenergiaksi. Tämä tehtävä saavutetaan pääasiassa avulla nesteiden tunnetaan 'kylmäaineita'. Klassinen esimerkkejä kylmäaineita ovat CFC (kloorifluorihiilivedyt) ja hiilidioksidia.

Lämpöpumppu voidaan joko lämmittää ilmakehään tai laske lämpötiloja, tyypistä riippuen tuotoksen halutaan. Kuitenkin 'uunissa' voidaan käyttää vain lämmitykseen. Uunien ei voida pitää jäähdytyslaitteeseen. Lämmön, uunissa saa energiaa eri lähteistä, kuten maakaasua, nestekaasua (LPG), hiili, polttoöljy tai puusta. Tyypillisiä uunit sisältävät laitteet ja koneet kuten uuneja, uunit ja kattilat.

Toisin savupiiput, lämpöpumppu lämmittää oman kodin talvisin ilman tukehtuminen teitä. Lisäksi uusin lämpöpumput on nyt sisäänrakennettu ilmanpuhdistin, mikä varmistaa, että voit hengittää raikas ja puhdas ilma. Useimmat lämpöpumput ovat kätevä käyttää, ja vievät hyvin vähän tilaa. Lämpöpumput mukana lupaus pitkäaikaisen palvelun, ja ne ovat myös halvempia verrattuna muihin lämmityslaitteita. Tietyt lämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä liikaa.

Voidakseen käyttää uunin taloudessanne, tarvitaan tiettyjä osia, kuten termostaatti, puhaltimet ja polttimet. Yksi plus olevia uunin on, että se voi tuottaa lämpöä polttamalla eri lähteistä, kuten kaasu-, öljy-, puu-, sähkö ja hiiltä. Lisäksi puhaltimet ja polttimet varmista, että uunin toimii pitempään. Nykyinen ikä termostaatit ovat nyt digitalisoitu ja siten, voit nyt hallita lämpötila oman kotitalouden tehokkaasti; mikä vähentää sähkölaskut ja polttoainekustannukset.

Yhteenvetona, lämpöpumput osoittautua parempi vaihtoehto verrattuna uuneissa. Seuraavat ovat suuria eroja lämpöpumppu ja uunin:1. Lämpöpumppu voi joko lisätä tai alemmissa lämpötiloissa, mutta uunissa voi antaa vain lämpöä.

2. Vaikka voisi valita uunin ostaa lämpöpumppu saattaa olla tarpeen, jos lämpötilat ovat nousseet huimasti korkea.

3. lähteiden lämpöpumppujen ovat rajalliset, ja ovat hieman ympäristöystävällisiä. Kuitenkin uunissa voi toimia eri lähteistä.

4. Verrattuna uunissa, lämpöpumppu maksaa paljon enemmän.