Ero Puhdas teräs ja ruostumaton teräs Clean Steel vs Ruostumaton teräs

Kun aiot ostaa terästä laitteet, kuten tapauksessa kodin jääkaappi, voit törmätä valinnassa minkä tyyppinen teräksestä jääkaappi valita. Oletko menossa ruostumattoman teräksen laite tai puhtaan teräksen vaihtoehto?
Ruostumaton teräs laitteet ovat erittäin suosittuja nykyään, koska nämä antavat kodin erittäin siisti ja muodollinen näköinen ulkonäkö. Mutta sinun pitäisi kuitenkin olla tietoisia, koska tämä valinta ei ole ilman joitakin haitta (t) omaa.
Myös nimitystä 'ruostumatonta ilmettä 'puhdas teräs laitteet lähes samannäköisiä kuin tavallisesta ruostumattomasta teräksestä laitteet. Hyvä osa on, että se ei anna samaa haitoista että tavalliset ruostumattoman teräksen aiheuttaa.

Se 's melko helppo tunnistaa toisistaan. Ruostumaton teräs ei ole magneettista, koska se on todella valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä. Muita laitteita, jotka ovat värillisiä luonnonvalkoinen, oudon musta tai valkoinen muoti ovat yleensä puhtaita teräs. Nämä laitteet luodaan käyttämällä hiiliteräksen ja annetaan laminoitu pinta, jotta se näyttää tyypillinen ruostumattomasta teräksestä laite. Tämä maali on yksi haittapuoli, tosin. se johtaa helposti ruostuvat, jos pinta on naarmuuntunut. Jos näin on, epäpuhtaudet voivat helposti läpäistä sisällä. ruostumattoman teräksen, et 't tarvitse huolehtia ruostuvat koska pinta voitti' t ruoste ajan mittaan, vaikka se 's usein naarmuuntunut.Koska käytännössä ruostumaton, laitteet, jotka on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä helposti piinaavat sormenjälkiä ja muita tahroja. Sinun täytyy käyttää erityisiä puhdistusaineita kuten Orange Glo elvyttää alkuperäiseen Stainless look. Puuttuminen huolellinen puhdistus vain päätyä menetykseen teräksen 's kiilto. Päinvastoin, puhdas teräs laitteet ovat helpommin puhdistaa tavallisilla siivous työkalut ja pesuaineet. Et myöskään tarvitse huolehtia paljon, koska puhtaan teräksen pinnalle ei jätä liikaa sormenjälki merkkejä. kuitenkin, vaikka ruostumaton teräs helposti satamat sormenjälkiä, sitä ei pelkästään värjätään väreillä tai elintarvikkeita joten se on täydellinen valinta niille, jotka vihaavat bakteereja ja mikrobeja.
Lopuksi koska materiaalin luonteesta käytetty tehdä ruostumattomasta teräksestä laitteet, nämä lopulta maksaa niin paljon kuin $ 500 uutta verrattuna puhdistaa teräs laitteet.

Yhteenveto:

Ruostumaton teräs ei ole magneettista verrattuna puhdasta terästä.

On vaikeampaa puhdistaa ruostumattoman teräksen pinnoilla voi joutua ostamaan asianmukaisia ​​tuotteita puhdistaa sitä verrataan yleinen puhdas teräspinnoille.

Ruostumaton teräs pinnat (vaikkakin vähemmän tai ei altis ruostuvat) helposti satama tahroja ja sormenjälkiä verrataan puhdistaa terästä.