Ero teräs ja ruostumaton teräsSteel vs Ruostumaton teräs

Teräs on elementti, joka on rauta, hiili ja joitakin muita osuudet elementtejä sen. Ruostumaton teräs on valmistettu käyttäen vähintään 10,5% kromia, mikä tekee terästä ruostumatonta. On olemassa monia epäpuhtaudet, rauta, kuten piitä, fosforia, rikkiä ja mangaania, ja prosessin aikana tehdä teräksestä, kaikki nämä epäpuhtaudet poistetaan. Ero teräksen ja ruostumattoman teräksen on, että prosessin aikana tehdä terästä ruostumaton teräs, kromi, nikkeli, typpi ja molybdeeni lisätään tehdä ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs kestää korroosiota, ja teräs on altis tahrat ja ruostuvat. Ruostumaton teräs ei ruostu eikä syövy helposti.

Jos vertaamme vahvuus sekä teräksen ja ruostumattoman teräksen, meidän tulisi unohtaa yleinen harhakäsitys, että yksi on voimakkaampi kuin muut. Ruostumaton teräs on alhainen hiilipitoisuus, joita ei voida karkaistu, ja säännöllinen teräs on hieman vahvempi kuin luokan 2 teräs, ja samalla se on huomattavasti heikompi, jos verrataan ehdoissa kovuuden. Jos haluamme selvittää ero magneettisia ominaisuuksia sekä elementtien, näemme, että ruostumaton teräs on yleensä nonmagnetic. Jotkut tyypit ruostumattomasta teräksestä ovat magneettisia, paitsi Series 3xx ja 4xx. Tällainen tyyppi ruostumaton teräs on edullisempi, ja se ei yleensä ole mitään lisäksi nikkeliä. Verrattuna ruostumaton teräs, teräs on magneettinen.

Teräs on erilaisia ​​luokitella sen hiilipitoisuuden, kuten paljon hiiltä, ​​keski hiili ja vähähiilisen. Ruostumaton teräs on useita tyyppejä sekä, ja sen tyypit luokitellaan niiden mikro-rakenteita, kuten Austeniittinen ruostumaton teräs, Ferriittiset ruostumaton teräs, Martensiittiset ruostumattomasta teräksestä ja Duplex ruostumatonta terästä. Terästä käytetään ja kuolee, leikkurit, kalvo ja rakenteelliset muodot, hitsaus ja koneistus. Ruostumatonta terästä käytetään pääasiassa sen anti-syövyttävä elementti, koska se on kehitetty vastustamaan useita syövyttäviä ympäristöjä. Se varmistaa Workhouse turvallisuus, pitkäikäisempiä elinikä ja hygieeninen ruoanvalmistukseen pintoja. Se on monipuolinen, on vähemmän ylläpitokustannuksia, ja on erittäin suuri romun arvo käytöstä poistaminen. On mahdollista sulattaa ja kierrättää, ja se on ekologisesti turvallista ja maa-friendly. Lähes kuusikymmentä jaloteräspinnoilla vaihtelevat tyyppistä riippuen magnetismin, prosenttiosuus kromin, ja osuus muita elementtejä. Teräs- materiaali, hiilen ja muut elementit toimivat kovetusainetta. Kovuus, joustavuus, sitkeys ja vetolujuus teräksen ohjataan vaihtelevia määriä metalliseos, ja niiden jakelu teräksessä. Lisäämään kovuutta ja lujuutta, enemmän hiiltä sisältö lisätään. Nykyään ihmiset yleensä pitävät rauta- ja terästeollisuuden sama asia, mutta historiallisesti, ne olivat erillisiä tuotteita.

Yhteenveto:

1. epäpuhtauksien erottamiseksi raudasta teräksestä, ja lisäämällä eri elementtejä tuottaa ruostumatonta terästä.2. Steel on magneettinen, ja ruostumaton teräs on ei-magneettinen, paitsi jotkut laatuja ruostumatonta terästä, jotka ovat magneettisia.

3. Sen hiilipitoisuus kuten korkean, keskitason ja alhaisen luokittelee terästä.

4. On olemassa neljä eri ruostumatonta terästä, ja lähes kuusikymmentä laadut ovat käytettävissä.