Ero Alumiini ja Carbon Road BikeAlumiini vs Carbon Road Bike

Aina se 's aika uusi pyörä, me kaikki saada kohtaamaan pulman valita välillä alumiini ja hiilikuitu Tandem. On tärkeää huomata, että lähes samaan hintaan, voit saada huippuluokan alumiini pyörä tai halvempien hiilikuitu pyörä mutta tietää hyvät ja huonot mukana jokainen on tärkein asia poiminta oikea valinta.

Tosiasia on, että sekä hiili ja alumiini on etunsa ja haittansa eroavuuksista johtuen materiaalien ominaisuuksien, ja niiden rajojen, valmistajat voivat käyttää ominaisuuksia rakentaa pyörä, joka sopii erityisiä makuja ratsastajaa.

Näyttää olevan yleisesti parempana alumiinista maastopyörät, kun hiili on edullinen maantiepyöriin. Alumiini, jos tehty hyvin, on hieman vaikeat tien kapasiteetti, ellei se tehdään kevyempi viimeistely verrattavissa hiiltä. Alumiinilistat yleensä jäykempi ja tuntuu ankara ratsastaa teillä. Usein lähtötasona katupyöriä tehdään alumiinia, mutta viimeistelty hiilellä haarukat ja taka kolmioita tarjoamaan mukavuutta.Vaikka insinöörit voivat manipuloida hiilikuidusta mahdollisimman vähän flex väärään alueilla samalla tarpeeksi noudattamista mukavan tuntuman tiehen, sen suurin haitta tulee sen kanssa hauraus. Jos hartsi vaurioitua naarmut, niin pyörä on lähes aina hyödytön, koska vaikka korjaus on mahdollista, se on niin kallista, että se ei ole vaivan arvoista. Kuten alumiini, se voidaan korjata toistuvasti ,, mutta laatu runko laskee jokaisella korjata.

Hiilikuitu on edullinen siten, että se voidaan manipuloida antaa jäykkyyttä, kun se on tarpeen, samalla absorboivat tärinä (vaimennus) ja antamalla noudattaminen tarvittaessa, toisin kuin alumiini. Tavalla hiilikuituja noudattaen voidaan hallita tietyn osan kehyksen siten, materiaali voidaan tehdä hyvin suuntaava. Kuitenkin alumiini tekee paremmin lähetysteho ja tärinää.

Yksi asia huomionarvoista on, että se ei ole kovin mahdollista ennustaa kaikki kuormat ja rasitukset on alttiina pyörä, vaikka edistynyttä tekniikkaa. Ja vaikka hiilikuitu on nähty olevan suuri potentiaali, hiilen kehykset ovat vielä todistettu pystyä ylläpitämään raskaita kuormia ja jännityksiä ajan ilman hajottavia ajan. Toisaalta, kestävyys alumiinin ja muiden metallien kehykset on tutkittu ja todistettu ajan mittaan.

Yhteenveto
Alumiinirunko pyörät soveltuvat paremmin maastopyörät, kun hiilikuitu on edullinen maantiepyöriin.
Hiilikuitu on helppo manipuloida antamaan jäykkyyttä tarvitaan alueilla, kun alumiinia ei.
Vaikka hiili on parempi värähtelyjen vaimentamiseksi, alumiini on parempi välittää niitä sekä valtaa.