Ero Pallografiittivalurauta ja Cast Ironrauta vs valurautaa

Pallografiittivalurauta voidaan taivuttaa rikkomatta, kun taas valurauta on haurasta ja taukoja taivutettaessa.

Koska rauta voidaan taivuttaa, se voidaan valmistaa eri muodoissa. Mutta yksi ei voi tehdä ulos eri muodoissa käyttämällä valurauta. Vaikka rauta on joustava, valurauta ei ole.

Verrattaessa kahta, valurauta syöpyy nopeammin kuin pallografiittivaluraudasta.Pallografiittivaluraudasta koostuu raudasta, hiiltä, ​​piitä, mangaania, magnesiumia, fosforia ja rikkiä. Tina ja kuparin joskus myös löydetty. Taottava rautaa koostuu myös nodulaarinen grafiittia, joka antaa sille joustavuutta. Valurauta koostuu pääasiassa hiilestä ja piitä.
Mitä käytännön käyttötarkoituksia, pallografiittivaluraudasta putket käytetään viemäriin ja vesijohtojen. Tämä johtuu siitä, että ne ovat paljon vahvempia kuin valurautaa. Lisäksi rauta on parempi kuin valurautaa vaikeissa maastoissa.
Pallografiittivalurauta käytetään pääasiassa autoteollisuudessa kuten autot, traktorit ja öljy pumppuja. Valurauta on pääasiassa nähty rakennusalalla.
Se oli Keith Millis joka havaitsi rauta 1943. Valurauta on ollut käytössä vuosisatojen ajan. Kiina on hyvitetään keksintö valuraudan vuonna 4.-luvulla eaa. Sitä käytettiin ensin tehdä aseita, kattilat, työvälineitä ja pagodit. Länsi ihmiset tietäisivät valurauta vasta myöhään 14-luvulla.

Yhteenveto

1. Pallografiittivalurauta voidaan taivuttaa murtumatta.
2. valurauta on haurasta ja se rikkoo taivutettaessa.
3. Vaikka rauta on joustava, valurauta ei ole.
4. rauta voidaan taivuttaa, se voidaan valmistaa eri muodoissa. Yksi ei voi tehdä ulos eri muodoissa käyttämällä valurauta.
5. valurauta syöpyy nopeammin kuin pallografiittivaluraudasta.
6. Pallografiittivalurauta käytetään pääasiassa autoteollisuudessa kuten autot, traktorit ja öljy pumppuja. Valurauta on pääasiassa nähty rakennusalalla.
7. Pallografiittivalurauta koostuu nodulaarinen grafiitin, jotka antavat sille joustavuutta.