Ero Alumiini ja Vinyl WindowsAlumiini vs. Vinyl Windows

Aiotko kaunistaa kotiisi? Miksi ei käynnisty korvaamalla ne vanhoja ja vanhentuneita ikkunat ja ikkunanpuitteet? Jos joskus jatkat niin, varmista, että tiedät mitä materiaalia käyttää ikkunoita. Onko se vinyyli tai alumiinia?

Alumiini-ikkunat ovat yleensä vahvempia ikkunat kuin vinyyli. Tämä materiaali pystyy torjumaan vastaan ​​ankara sääolosuhteet, kuten julma kiinnityksestä tuulen; Ei ihme, tämä ikkuna tyyppi on yksi käytetään yleisesti useissa pitkä asuntoja. Koska kestävä sellainen ikkuna, alumiini-ikkunat ovat myös erittäin helppo korjata. Lasi voidaan nopeasti irrottaa, kun se rikkoo. Tämä tekee alumiini-ikkunat helposti vaihdettavissa, ja vaihto kustannukset ovat alhaisemmat verrattuna muihin ikkunoihin.

Lisäksi tämä ikkuna tyyppi sanotaan tarjoavat paremman kohinasuojausta kuin vinyyli. Jälkimmäinen on tehtävä paksummaksi se taso, alumiini 's äänieristystä ominaisuudet. Sitä paitsi melulta suojelun, useimmat insinöörien tai arkkitehtien suositeltavaa käyttää alumiinia ovia ja ikkunoita varten, koska sitä ei voi jakautuu helposti, kun varas suunnittelee murtaa materiaali, toisin kuin vinyyli-ikkunat ja ovet.

Valitettavasti vinyyli-ikkunat, päinvastoin, yleensä liimataan yhteen vinyyli lasiovet. Niinpä kun lasi rikkoutuu, koko asia on korjattava, jos ei korvata. Tämä on epäilemättä kalliimpi asia tehdä kuin puhtaasti korjaamisesta lasin alumiini-ikkuna. Korvaus kustannukset ovat yleensä suuremmat vinyyli. Olet tarvitse tehdä paljon puhdistamista varten vinyyli-ikkunat. Voit myös päätyä ottaa voidella saranat ikkunat. Koska maalaus ei enää tarvita tällaista ikkunan, vinyyli on hyvin rajallinen värin valinta hankittaessa. Suurin haitta tämän ikkunan tyyppi on materiaalin luonteesta itsestään. Vinyyli koostuu PVC: stä tai polyvinyylikloridista '' ei-biologisesti hajoavaa materiaalia.

Vinyyli on taipuisa ja pehmeä materiaali. Siten liikaa venyttää ja joustaa, aivan erityisesti jos vinyyli on ohut, voi helposti aiheuttaa murtumia. Se on todennäköisesti yleisin tai suosittu laji ikkunan. Tämä voi johtua siitä, että nämä ikkunat ovat halvempia kuin alumiini kanssa. Muut ammattilaiset vinyyli-ikkunat sisältävät niiden luonne ei vaikuttanut kosteutta, ja että maalaus on todennäköisesti ei enää tarvita. Vinyyli ikkunat ovat myös hyvä valinta kotiin, jos haluat paremman eristyksen kuumuudelta.Alumiini-ikkunat on myös joitakin haittoja. Esteettisesti, nämä ikkunat jäävän mitä voidaan kutsua kaunis. Metallinen ilme antaa bland vaikutus ikkunoihin kodin. Myös kosteus voi tihkua materiaaliin, ja tämä voi johtaa ruosteen muodostumiseen. Päälle, että, alumiini-ikkunat on todettu olevan paljon vaikeampi järjestyksessä.

1. Alumiini ikkunat ovat vahvempia ja kestävämpiä kuin vinyyli.

2. Alumiini ikkunat ovat helposti vaihdettavissa, ja vaihto kustannukset ovat alhaisemmat kuin vinyyli.

3. Alumiini ikkunoista melua paremmin suojan kuin vinyyli.