Ero Kupari ja Brass'Copper' vs 'Brass'

Metallit ovat erittäin tärkeitä ihmiselle. Ne ovat alkuaineita, jotka ovat hyviä johtimet lämmön ja sähkön ja ovat erittäin hyödyllisiä astrologia ja astrofysiikan. Niitä käytetään myös rakennusten rakentamisessa, huonekalut, ajoneuvot, astiat ja muut taloustavarat.

Ne ovat hyvin arvokkaita ja louhitaan ja myydään kansojen. Ne ovat hyödykkeitä, jotka ovat välttämättömiä kehittämisen kansakunnan. Jalometallit, erityisesti kulta, käytetään mittarina kansakunnan 's vaurautta ja pidetään hyvä sijoitus.

Metallit voivat olla pohja, viittaa niihin, jotka hapettavat ja syövyttävät helposti; rauta, viittaa niihin, jotka sisältävät rautaa; jalo, viittaa niihin, jotka ovat hapettumista ja korroosiota kestävä; ja arvokas, viittaa niihin, jotka ovat suuri taloudellinen arvo.

Tärkeää metalleja ovat lyijy, rauta, tina, kulta, hopea, teräs, alumiini, nikkeli, elohopea, magnesium, koboltti, karbidi, platinaa ja kuparia, muutamia.

Kupari on perusmetallien koska se hapettuu helposti. Se on kemiallinen alkuaine, jolla on erittäin korkea lämpö- ja sähkönjohtavuus. Puhtaimmillaan, kupari on pehmeä ja muokattavaksi. Se on punertavan oranssi väri, joka muuttuu vihreäksi kanssa korroosiota. Sitä on käytetty tuhansia vuosia rakennusaineena ja osana muita seoksia.

Kupari on samanlainen elektronin rakenne kuin kulta ja hopea. Se on kierrätettävä metalli ja on vesiliukoinen. Se on myrkyllistä suurina määrinä, mutta on tärkeä ravintoaine kasveille ja eläimille.Messinki on kuparin ja sinkin. Sen valoisissa, kulta-kuten väri tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi koristeet. Sitä käytetään tehdä doorknobs, lukot, hammaspyörät, ammukset, venttiilit, vesi-, sähkö-, ja soittimia. Vetoketjut ovat myös messinkiä.

Sitä on käytetty antiikin ajoista kuin peilit ja muut koristeet. Se on muokattavaksi ja voidaan valaa ja valettu. Riippuen määrästä sinkin ja kuparin käytetty, väri messinki voi vaihdella keltaisesta keltaisen oranssi ja ruskea. Se voi olla joko kova tai pehmeä riippuen osuus sinkin kuparin.

Vaikka messinkiä käytetään tuotannossa taloustavarat, kupari on yleisimmin käytetty sähköteollisuudessa. Kupari voi myös olla helposti taivuttaa ja muovata samalla messinki on vaikeampi multaa ja valettu.

Kupari ja messinki on useita eroja. Niillä on erilaiset fyysiset ja kemialliset ominaisuudet. Soittimia, kupari tuottaa pehmeämmän ja pyöreämpi äänen samalla messinki tuottaa korkean senkin ja kirkkaampi ääni.

Yhteenveto:

1. Kupari on perusmetallien joka on korkeatasoinen sähkön- ja lämmönjohtokyky, kun messinki on kuparin ja sinkin.
2. väri kupari on punertavan oranssi kun taas väri messinki on yleensä keltainen, koska sen sinkkipitoisuus.
3. Soittimet, jotka on valmistettu kuparista on pehmeä ja täyteläinen ääniä, kun taas ne, jotka on valmistettu messingistä on korkeampi senkin ääni.
4. Kupari on pehmeämpi ja helpompi hometta kun messinki on vaikeampi multaa ja valettu.