Ero Oil and GasÖljy vs Gas
Ero öljyn ja kaasun on, että termi öljy tarkoitetaan hiilivetyseokset, jotka ovat nestemäisiä huoneenlämmössä, kun taas kaasu on sekoitus kaasun muodostuu fossiilisten pysyy haudattu syvälle maahan. Kaasu voi liittyä öljy tai havaittu yksin.

Öljy on korkea tiheys alhainen diffuusio, kun taas kaasu on uskomattoman alhainen tiheys ja viskositeetti. Öljy on rasvaista syttyvää ainetta, joka ei ole vesiliukoinen, kun taas kaasu on aeriform nestettä. Öljy on erilaisia ​​koostumuksia ja tyyppejä, kuten kiven, mineraaliöljy ja raakaöljyä. Kaasu on sekoitus monia muita kaasuja, ja käytetään lämmitykseen, ruoanlaittoon, joka tuottaa sähköä ja vaatteiden. Kaasua käytetään avulla paine ja lämpötila, että valettu vaikuttaa hiukkasiin ja kutsutaan kokoonpuristuvuuden. Monet lajit öljyä löytyy luonnollisesti, ja jotkut käsitellään. Me kutsumme moottoriöljy, oliiviöljy tai raakaöljyn jne sovellusten mukaan ja koostumuksia.

Öljyn ja kaasun käytetään polttoaineina, ja ne ovat uusiutumattoman energian muotoja. Öljyn ja kaasun molempia käytetään lämmittämiseen koteja ja rakennuksia, mutta maakaasu, verrattuna öljy, on paljon halvempaa. Öljy on myös enemmän saastuttavien verrattuna kaasua. Öljy käytetään varmuuskopio polttoaineena kaasua. Kaasu on laajemmin levinnyt lämmityspolttoaineena, ja on vähentänyt käyttö öljyn kuin lämmitysöljyä.

Jäljellä polttoaine sisältää suhteellisen suuria määriä rikkiä, ja on ei-toivottuja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vähemmän hyödyllisiä, ja myös halvin. Se ei voi myöskään käyttää autojen tai ajoneuvoja, koska se vaatii lämmitykseen ennen käyttöä. Kaasu on korvannut öljy teollisuudessa, ja kaasun voittaa öljystä, koska se on suhteellisen halvempaa ja vähemmän vaarallisia ympäristölle, kun taas öljyn käyttö kuuluu asetusten ympäristörajoituksia päästöihin.Verrattuna öljy-, kaasu- antaa pois paljon lämpöä ja valoa, mutta ei tuota savua. Koska se palaa kirkkaampi, puhtaampaa ja lämpimämpää kuin muiden fossiilisten polttoaineiden, kuten hiilen ja öljyn, siitä on tullut ensimmäinen valinta polttoaineena. Kaasu tarjonta on myös luotettava ja kaasuputket on haudattu maaperään turvallisesti.

Yhteenveto:
1. Öljy on rasvaista palavaa ainetta, ja kaasu on aeriform nestettä.
2. Kaasu on halvempaa ja luotettavampi lähde polttoainetta verrattuna öljyä.
3. Öljy ei ole vesiliukoinen, ja on tilapäisesti käytetään varmuuskopiointi polttoainetta kaasuntoimitushäiriön ei ole käytettävissä.
4. Kaasu on korvannut öljy erilaisissa teollisuuden sovelluksissa, koska se ei ole ainoastaan ​​edullisempia, mutta antaa savuton lämpöä.