Ero viikate ja Sirppi Viikate vs Sirppi

Maatalous on ensisijainen tekijä sivilisaation kehityksen. Maatalouden avulla ja kesyttäminen eläinten, ihminen oppi pysyä yhdessä paikassa sen sijaan lyijyn liikuteltavat elämää etsimään ruokaa ja ravintoa.
Tämä teki mahdolliseksi keksintö maatalouden työkaluja, jotka auttoivat miestä viljellä maata, johon hänen kasveja istutettiin. Yksi tällainen keino on sirpin, maatalouden työkalu, jossa on kaareva terä ja kahva.
Varhaisimmat sivilisaation ovat käyttäneet sirppi aikaisempi neoliittisen Era. Mesopotamiassa, sirpit tehty lasimaisen havaittiin; heillä oli rosoisia reunoja ja oli suora eikä kaareva. Se myöhemmin kehittyi kaareva väline, jonka avulla käyttäjä voi kääntää terän pohjaa vasten kasvi.
Sirppi voidaan käyttää vapaasti, jossa se kääntyy poispäin käyttäjän tai pitämällä tehdas nippu yhdellä kädellä ja sirppi toisessa, keinuvat sirppi käyttäjää kohtaan. On olemassa useita erilaisia ​​sickles: ruoho koukku, swap koukku, rip koukku, slash koukku, toimiminen koukku, brishing koukku, ja säkitys koukku.
Työkalu joka on sivuhaara sirppi on viikate, joka on edelleen hyvin laajasti käytössä nykyään. Sen erotukseksi sirppi piilee pituus sen kahva, joka on yleensä 67 tuumaa pitkä ja puusta, metallista tai muovista.
Kädensijaa tai snath voi olla suora tai kaareva, jossa kaksi kahvaa, yksi keskelle ja toinen sen yläpäässä lähellä kaareva terä. Reuna terän aina suunnattu kohti käyttäjää.
Muinaisina aikoina, viikatteen käytettiin ruohonleikkaukseen mutta käytettiin myöhemmin saada viljelykasvien korvaa sirppi joka pakottaa käyttäjän alentua tai kyttyrä. Oikea tapa käyttää sitä on pitää se molemmin käsin, vasemmalle pitämällä ylä- ja oikean tilan keskellä samalla keinuvat oikealta vasemmalle.
Koska sekä sirppi ja viikatteen ovat ikivanhoja työkaluja, niitä ei enää käytetä kovin usein nykyään. Ne on korvattu eläinten piirretty työkaluja ja koneita, kuten traktoreita. Silti ne ovat olleet hyvin tärkeitä työkaluja, johti kehitystä modernin maatalouden työkaluja käytetään nykyään.
Yhteenveto:1. sirppi on maatalouden työkalu, jossa on kaareva terä, jota voidaan käyttää vapaasti tai pitämällä tehdas Toisaalta kun viikate on maatalouden työkalu, jossa on kaareva terä, joka ei salli käyttäjä pitää tehtaan hänen muut käsi.
2. sirpin tehdään lyhyellä kahvaan viikate tehdään pitkällä varrella.
3. On olemassa monia tapoja käyttää sirppi; sitä voidaan käyttää vasemmalle tai oikealle kädellä keinuvat pois tai käyttäjää kohti, kun viikate voi käyttää vain kääntämällä oikealta vasemmalle.