Ero Steel And AlumiinirenkaatSteel vs Erikoisvanteet

Teräspyörät ja kevytmetallivanteet on suuria eroja niiden paino, hinta ja leikepaksuus. Steel pyörät ovat raskaampia, mikä tekee niistä vähemmän huojuva. Kevytmetallivanteet ovat kevyempiä, ja on paksumpi osa, joka ei taivu niin paljon. Toinen ero on niiden valmistuksessa, koska teräspyörien leimataan, ja kevytmetallivanteet on valettu. Paksu teräslevy on rullattu ja hitsataan ympyrän muotoon, kun taas kevytmetallivanteet on työstetty hieno piireissä, kun ne on valettu.

Kevytmetallivanteet ovat hyvin lämpiminä tai miedompi lämpötiloissa, ja teräkset ovat parhaita kylmällä ilmalla, koska ne voivat vastustaa kylmässä ilmastossa. Steel pyörät 'setup on vahvempi ja kovempi kuin kevytmetallivanteet ja ne voidaan maalata toistuvasti. Kevytmetallivanteet ovat kevyempi teräkseen verrattuna, ja on nopeampi kiihtyvyys nopeudella kuin pyörivä massa vähenee, koska sen kevyempiä, ja ne voi jarruttaa nopeasti. Toisaalta, teräs on haittana raskas paino, mikä tekee siitä liian raskas pelata mitään dynaamista osaa kiihtyi liikkeitä ajoneuvon, ja on hidas jarruttaa.

Mitä painavampi pyörä, sitä enemmän energiaa se vie jarruttaa, kun taas kevytmetallivanteet ovat kevyempiä kuin teräs ja edullisempia, koska ne tarvitsevat vähemmän energiaa pysäyttää ajoneuvo. Kevytmetallivanteet tehdään yhdistämällä erilaisia ​​metalleja, joten ne ovat vähemmän sitkeitä sitten teräs, joka voi taipua jonkin ajan kuluttua. Steel pyörät voidaan kädenvääntöä laittaa kuntoon, mutta kevytmetallivanteet ovat alttiita rikkomaan. Muoto mutkia ja tuottaa pyörät huojua ajon, joka on korjattava prosessia kutsutaan pyörän tasapainotus. Steel pyörät eivät ole korroosiota, mutta kevytmetallivanteet ovat tavallaan korroosioesto, ja vaikka ne syövyttävät, se harvoin haittaa pyörän suorituskykyä.

Kevytmetallivanteet ovat homogeeninen hybridi valettu saatavilla monenlaisia, kuten taottu alumiinista, hiilikuitua, ja yksiosainen ja kaksiosainen valettu kevytmetallivanteet. Ne ovat halvempia, kuin joustava ja painaa jopa 1/3 kertaa kevyempää kuin teräs pyörät. Teräs pyörät ovat halvempia verrattuna joihinkin seoksia, jotka ovat melko kalliita. Kaksiosainen seokset nimeltään modulaarinen ovat hyvin vahvoja ja kevyt. Haittana on, että ne taipua helposti, ja niiden korjaaminen on vaikeaa. Ne ovat edullisia, ja niitä käytetään useimmissa autoja. Taottu alumiiniseokset ovat parhaita ja kallein pyörät. Ne ovat vahvempia kuin teräs ja kevyempää kevytmetallivanteet. Hiilikuitu on erittäin kevyt, mutta on altis katkaista ja erittäin kallista.

Yhteenveto:1. Teräsvanteet ovat halvempia ja vahvempi kuin seokset.

2. Alumiinivanteet ovat kalliimpia ja kevyempi.

3. Teräsvanteet syöpyä, voidaan maalata, kädenvääntöä ja eivät taivu helposti.

4. Kevytmetallivanteet eivät ruostu ja eivät taivu, mutta niiden haittana on, että ne voivat rikkoa.