Ero alumiini ja Cast IronAlumiini vs Cast Iron

Alumiinin ja raudan ovat kaksi hyvin eri tyyppiä metalli, aivan erilaisia ​​keskenään, että ilmentävät erilaisia ​​eri ominaisuuksia. Yksi ensimmäisistä eroja, jotka te 'll ilmoitus kahden olisivat huomattava ristiriita, kun se tulee heidän painonsa. Valurautaa on varmasti paljon raskaampaa kuin alumiini. Johtuen siitä, että alumiini on niin kevyt, se on usein käytetään rakentamiseen kaikenlaisia ​​koneita sekä autoja. Nyt on otamme lähemmin kunkin metallin?

Valurauta tai harmaa valurauta, koska se on joskus kutsutaan, on osa melko suuri joukko seoksia, jotka muuttuvat tasaisen läpi eutektisen. Yksi tapa tunnistaa mikä metalliseos te 'uudelleen tarkastelemalla on kautta väri sen murtuneen pinnan. On yksi tyyppi, joka' s kutsutaan valkoisena valurauta koska valkoinen pinta, joka osoittaa, kun se on murtunut. Harmaa valurauta, kuten nimestä voi päätellä, on harmaa murtunut pinta. Kuten lujuus, valurauta lla on taipumus olla haurasta. Ainoa poikkeus olisi tempervalurautaiset rautoja, joilla on merkittävästi alhaisempi sulamispiste, castability, hyvä juoksevuus, kulutuskestävyys, erinomainen työstettävyys ja kestävyys muodonmuutoksia. Tämän vuoksi tämän tyyppinen valurautaa käytetään usein tekninen materiaali, jolla on erilaisia ​​sovelluksia.

Tätä varten on luotava autonosien, putket, erilaisia ​​koneita, sylinterilohkojen, sylinterinkannet sekä vaihteiston tapauksissa huolimatta siitä, että sen käyttö on merkittävästi vähentynyt vuosien varrella.

Alumiini, toisaalta, on yksi runsaimmin metallien löytyy maan 's kuori. Koska itse asiassa, noin 8% maapallon' s kiinteä pinta koostuu alumiinista. Kuitenkin, se on liian kemiallisesti reaktiivinen esiintyvän vapaan metallin luonnossa. Sen sijaan voisi löytää sitä sekoitetaan noin 270 erilaista mineraaleja, jonka tärkein lähde on bauksiittimalmista. Sen lisäksi, että tunnetaan jolla on alhainen tiheys, alumiini on myös merkillistä pysty lepää korroosiota. Tämän vuoksi se on tullut olennainen osa, kun se tulee luoda monia eri asioita, joita käytetään rakennus-, kuljetus- ja jopa ilmailu. Toinen hämmästyttävä hieman siitä alumiini on se, että se on yksi parhaista lämpö- ja sähköjohtimet. Koska itse asiassa se on kyky tulla suprajohde.Alumiini, toisin kuin useimmat muut metallit, on epämagneettista samoin kuin on nonsparking. Myös vahvempi alumiininpalalle saa, sitä vähemmän korroosionkestävä se tulee. Sama pätee silloin, kun vesipitoisen suolat ovat läsnä.

Nyt sinulla on melko hyvä käsitys siitä, erot kahden, let 's puhua miten voit kertoa toisistaan. Kuten aiemmin mainittiin, alumiini on epämagneettista ja sellaisenaan, tämä on ensimmäinen testi, että sinun pitäisi tehdä . yksinkertainen magneetti tai kompassin neula ei vaikuta alumiininpalalle. tämä on kuitenkin täydellinen vastakohta, kun kyseessä on valurautaa, sillä molemmissa vetää puoleensa sitä. Mitä hapettumisen, valurautaa taipumus hapettua nopeammin altistuessaan kosteassa ilmassa. se jatkaa hapettaa jos jätät sen armoilla. Toisaalta, alumiini usein tulisi päällystetty näkymätön kerros alumiinioksidia, joka puolestaan ​​suojaa sitä hapettavista entisestään. Tee pitää mielessä, että on olemassa tiettyjä hoitoja, joita voidaan tehdä valurautaa kappaletta estää heitä hapettavista helposti. Muista kysyä toimittajan siitä.

Yhteenveto:
Alumiini on kevyempi tiheys verrattuna valurautaa.
Alumiini on yleisin metalli löytyy maapallon 'pinnalla.